Fantastiske oplevelser i smukke Silkeborg

9. februar 2022

Sponseret indlæg

I midten af det skovfyldte og kuperede søhøjland med Gudenåen som allestedsnærværende kraft ligger den smukke by, Silkeborg. I Silkeborg er der mere end 500 kilometer vandkant og 300 kilometer afmærkede vandreruter i de store naturskove. Derudover er der massere af oplevelser som man bare ikke må gå glip af.

Du kan eventuelt tage hele familien med ud og sejle på den flotte Gudenå, vandre i de grønne skovklædte bakker, besøge museer, nyde udsigten fra det ikoniske Himmelbjerg og meget, meget mere.

Herunder kan du finde inspiration til nogle skønne oplevelser i Silkeborg, der vil give dig minder du sent glemmer.

Holmens Camping

Ved Holmens Camping har du god mulighed for at ro ud på opdagelse i det enestående og fantastiske naturområde omkring Holmens Camping, der placeret midt i Søhøjlandet i Ry. Holmens Camping er fyldt med ideelle muligheder for et hav af outdoor aktiviteter, eftersom området har placering lige ned til Gudensøen. Den populære og attraktive campingplads lejer naturligvis både robåde og kaner, så du og hele familien kan iagttage omgivelserne med vand under jer.

Silkeborg Bunkermuseum

I Silkeborg finder du et helt specielt og unikt museum. Nemlig Silkeborg Bunkermuseum, som primært arbejder med at formidle historien om staben på Silkeborg bad i perioden 1943-1945 og flygtninge perioden med de tyske flygtninge mellem 1945-1947. Det erfarne personale arrangerer blandt andet guidede ture til stor begejstring for sine besøgende gæster og turister, der får et helt specielt indblik i perioderne i Danmarks- og verdenshistorien. Ved Silkeborg Bunkermuseum kommer du altså til at opleve en helt speciel stemning omkring det skovrige område.

Hjejlebådene

Rejs tilbage i tiden med en af Hjejleselskabets hyggelige turbåde, der sejler fra centrum til Himmelbjerget. Byen byder på noget af Danmarks mest skønne natur, og du har rigtig gode muligheder for at opleve det ligeså snart du stiger ombord på en af de ikoniske otte Hjejlebåde. Turen til Himmelbjerget tager ca. 1 time, men du kan vælge at sejle med videre til Laven og længere ud på den store Julsø.

Hvis disse spændende og interessante oplevelser i Silkeborg er noget for dig, så tøv ikke med at hoppe ind og læse meget mere om dem.

Relateret Artikler

Borde er det mest brugte møbel i hjemmet

Borde er det mest brugte møbel i hjemmet

Det går ikke af moden Når man leder efter nyt eller gerne vil lave om på sin indretning, kigger man ofte på det nyeste design og vil følge moden. Men det gamle design er stadig på mode. Antikke og vintagemøbler er stadig på mode og kan købes forskellige steder blandt...

Sådan bliver alle klar til bryllup

Sådan bliver alle klar til bryllup

Et bryllup kan et være en af de største begivenheder i ens liv. Derfor vil det også for mange være en dag, som man ser frem til. For nogen vil man måske også begynde at glæde sig, allerede inden man er blevet forlovet. Men selvom ideen om denne dag altså kan florere i...

Sjove aktiviteter for hele familien

Sjove aktiviteter for hele familien

Sommeren er en skøn tid, som man kan fylde med sjove aktiviteter sammen med familien. Så snart børnene får sommerferie, er det bare med at komme i gang med familiekvalitetstiden. Man kan planlægge sjove ture og prøve nye ting af. Læs med her og få lidt inspiration til...