Fantastiske oplevelser i smukke Silkeborg

9. februar 2022

Sponseret indlæg

I midten af det skovfyldte og kuperede søhøjland med Gudenåen som allestedsnærværende kraft ligger den smukke by, Silkeborg. I Silkeborg er der mere end 500 kilometer vandkant og 300 kilometer afmærkede vandreruter i de store naturskove. Derudover er der massere af oplevelser som man bare ikke må gå glip af.

Du kan eventuelt tage hele familien med ud og sejle på den flotte Gudenå, vandre i de grønne skovklædte bakker, besøge museer, nyde udsigten fra det ikoniske Himmelbjerg og meget, meget mere.

Herunder kan du finde inspiration til nogle skønne oplevelser i Silkeborg, der vil give dig minder du sent glemmer.

Holmens Camping

Ved Holmens Camping har du god mulighed for at ro ud på opdagelse i det enestående og fantastiske naturområde omkring Holmens Camping, der placeret midt i Søhøjlandet i Ry. Holmens Camping er fyldt med ideelle muligheder for et hav af outdoor aktiviteter, eftersom området har placering lige ned til Gudensøen. Den populære og attraktive campingplads lejer naturligvis både robåde og kaner, så du og hele familien kan iagttage omgivelserne med vand under jer.

Silkeborg Bunkermuseum

I Silkeborg finder du et helt specielt og unikt museum. Nemlig Silkeborg Bunkermuseum, som primært arbejder med at formidle historien om staben på Silkeborg bad i perioden 1943-1945 og flygtninge perioden med de tyske flygtninge mellem 1945-1947. Det erfarne personale arrangerer blandt andet guidede ture til stor begejstring for sine besøgende gæster og turister, der får et helt specielt indblik i perioderne i Danmarks- og verdenshistorien. Ved Silkeborg Bunkermuseum kommer du altså til at opleve en helt speciel stemning omkring det skovrige område.

Hjejlebådene

Rejs tilbage i tiden med en af Hjejleselskabets hyggelige turbåde, der sejler fra centrum til Himmelbjerget. Byen byder på noget af Danmarks mest skønne natur, og du har rigtig gode muligheder for at opleve det ligeså snart du stiger ombord på en af de ikoniske otte Hjejlebåde. Turen til Himmelbjerget tager ca. 1 time, men du kan vælge at sejle med videre til Laven og længere ud på den store Julsø.

Hvis disse spændende og interessante oplevelser i Silkeborg er noget for dig, så tøv ikke med at hoppe ind og læse meget mere om dem.

Relateret Artikler

Sådan gør du din grillaften dét bedre end sidste gang

Sådan gør du din grillaften dét bedre end sidste gang

Det er ingen hemmelighed, at de fleste danskere nyder en god grillaften hen på sommeren. Stemningen, vejret, hyggen og ikke mindst maden, er noget, som vi kan se tilbage på, og virkelig huske som et godt minde. Men måske er du klar til, at din grillaften bliver endnu...

Oplev fordelene ved virtuel ølsmagning

Oplev fordelene ved virtuel ølsmagning

Uanset om du er en håndværk øl entusiast, en professionel brygger, eller bare nysgerrig om hvad al den hype er omkring virtuel ølsmagning, er du kommet til det rigtige sted. I dette indlæg vil vi dække hvad virtuel ølsmagning er, hvad du kan bruge det til, hvordan det...

Derfor skal I investere i en frokostordning på jeres arbejde

Derfor skal I investere i en frokostordning på jeres arbejde

Vi gør det alle sammen hver evig eneste dag. Vi spiser frokost og mange af os medbringer også vores egen madpakke på arbejde. Dette er dog ikke nødvendigt, for med en frokostordning på arbejdet, skal du ikke sørge for at huske din egen madpakke hver evig eneste dag....