Fantastiske oplevelser i smukke Silkeborg

9. februar 2022

Sponseret indlæg

I midten af det skovfyldte og kuperede søhøjland med Gudenåen som allestedsnærværende kraft ligger den smukke by, Silkeborg. I Silkeborg er der mere end 500 kilometer vandkant og 300 kilometer afmærkede vandreruter i de store naturskove. Derudover er der massere af oplevelser som man bare ikke må gå glip af.

Du kan eventuelt tage hele familien med ud og sejle på den flotte Gudenå, vandre i de grønne skovklædte bakker, besøge museer, nyde udsigten fra det ikoniske Himmelbjerg og meget, meget mere.

Herunder kan du finde inspiration til nogle skønne oplevelser i Silkeborg, der vil give dig minder du sent glemmer.

Holmens Camping

Ved Holmens Camping har du god mulighed for at ro ud på opdagelse i det enestående og fantastiske naturområde omkring Holmens Camping, der placeret midt i Søhøjlandet i Ry. Holmens Camping er fyldt med ideelle muligheder for et hav af outdoor aktiviteter, eftersom området har placering lige ned til Gudensøen. Den populære og attraktive campingplads lejer naturligvis både robåde og kaner, så du og hele familien kan iagttage omgivelserne med vand under jer.

Silkeborg Bunkermuseum

I Silkeborg finder du et helt specielt og unikt museum. Nemlig Silkeborg Bunkermuseum, som primært arbejder med at formidle historien om staben på Silkeborg bad i perioden 1943-1945 og flygtninge perioden med de tyske flygtninge mellem 1945-1947. Det erfarne personale arrangerer blandt andet guidede ture til stor begejstring for sine besøgende gæster og turister, der får et helt specielt indblik i perioderne i Danmarks- og verdenshistorien. Ved Silkeborg Bunkermuseum kommer du altså til at opleve en helt speciel stemning omkring det skovrige område.

Hjejlebådene

Rejs tilbage i tiden med en af Hjejleselskabets hyggelige turbåde, der sejler fra centrum til Himmelbjerget. Byen byder på noget af Danmarks mest skønne natur, og du har rigtig gode muligheder for at opleve det ligeså snart du stiger ombord på en af de ikoniske otte Hjejlebåde. Turen til Himmelbjerget tager ca. 1 time, men du kan vælge at sejle med videre til Laven og længere ud på den store Julsø.

Hvis disse spændende og interessante oplevelser i Silkeborg er noget for dig, så tøv ikke med at hoppe ind og læse meget mere om dem.

Relateret Artikler

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Busser Silkeborg er en god måde at komme rundt i byen på. De er rene og komfortable og har moderne faciliteter som f.eks. WiFi, stikkontakter og aircondition. Busserne giver også nem adgang til alle seværdigheder og attraktioner i denne charmerende danske by. Uanset...

Biker boots har det hele

Biker boots har det hele

Biker boots er designet til at give den bedste beskyttelse og komfort til dem, der kører på motorcykel. Biker boots findes i mange forskellige stilarter, lige fra klassiske snørestøvler til højtsiddende modeller med spænder eller lynlåse. Bikerstøvler er typisk...