3 gode gaver til en lystfisker

Har du en lystfisker i familien eller i vennekredsen, så er deres fødselsdag et oplagt tidspunkt til at forkæle dem med lidt udstyr til fisketuren. Læs med her, hvor vi giver tre forskellige idéer til, hvilke gaver du kan give med fiskeri som tema.

Nyt fiskegrej af høj kvalitet

Der er ikke noget bedre for en lystfisker end at kunne afprøve nyt gear. Det er altid fedt med en opgradering af det, man har brugt i mange år, og der er masser af muligheder for nyt fiskegrej til samlingen. Savage gear er et af de mest førende og foretrukne mærker inden for fiskegrej, og du kan med fordel vælge en gave iblandt deres store udvalg af fiskestænger, endegrej og fluebindingssæt. Det er som legetøj for en lystfisker! Opbevaring som grejkasser og fluebokse er også nyttige gaver.

En bog om lystfiskeri

Hvis man ønsker succes på sin fisketur, kræver det, at man ved en del om de forskellige fiskearter, områder og teknikker. En fantastisk gave ville derfor være en bog om fiskeri, så de kan samle sig endnu mere viden til at specialisere sig i fiskeriet. Elsker vedkommende at rejse til udlandet på fisketure, kan du med fordel finde en bog om fiskeri i deres favoritområder med informationer om de forskellige fiskearter samt fiskekulturen i det gældende land.

Udendørsgrej til alt vejr

En lystfisker skal kunne fiske i alt slags vejr, og nogle typer af fiskeri kræver, at man får vand til knæene. Det er derfor helt essentielt med en praktisk garderobe, når man er lystfisker. Giv dem et par nye vaders, termotøj eller støvler, som kan holde dem varm og tør på fisketuren. Det er mange timer at tilbringe udenfor, så alle former for udendørsgrej kan bruges. Kig derfor også gerne efter termoflasker i god kvalitet eller regntøj, til hvis vejret pludselig skulle skifte.