3 søde og sjove julegaveidéer

Julen er lige om hjørnet og hvis man ikke allerede har købt sine gaver, så er det ved at være oppe over.
Det kan også være at man ikke har købt gaver endnu, fordi man simpelthen ikke ved hvad man skal købe.
Når det kommer til at give gaver, så er det ikke altid lige lidt at finde på noget, da man jo gerne vil glæde og overraske den man giver gaven til. Hvis man gerne vil give en speciel og meningsfyldt gave, så findes der heldigvis mange forskellige muligheder. Hvis du gerne vil vide mere, kan du med fordel læse denne artikel.

Giv en personlig kalender

En sød og sjov gaveidé kan være en bordkalender med billeder. Det kan for eksempel være en gave til bedsteforældrene, hvor man bruger billeder af børnebørnene. En sådan gave vil med garanti bringe smil og glæde til den ældre del af familien. Det kan også være en god gave til far, som han kan bruge på sit kontor.
Hvis man er rigtig frisk, kan man også få taget nogle sensuelle billeder og give kalenderen til sin partner.

Giv en personlig kaffekop

Ligesom med den personlige bordkalender, så kan man også få trykt på billeder på kopper. Det kan være mors tekop eller fars kaffekop, der får trykt et sødt billede af børnene, eller en sjov tekst som man kan grine af, sammen med sine kollegaer. Man kan også få kopper der skifter farve når der kommer varm væske ned i dem. Det kan f.eks. være en sjov idé at få trykt et sensuelt billede af sig selv, som først bliver afsløret når ens partner drikker af koppen.

Giv et personligt smartphonecover

Et smartphonecover kan i de fleste tilfælde, godt bruge en smule kreativitet. De fleste covers på markedet er enkeltfarvede og kedelige at se på. Hvorfor ikke gøre det sødt og sjovt, ved at få printet et billede fra jeres bryllup, eller et billede af børnene? Man kan printe alle slags billeder, så længe der er i den rette opløsning, så der er ingen grænser for hvad man kan printet på ting, som man kan give som julegave.