3 tips til hvordan du finder den rette tandlæge i København

Er du på udkig efter en tandlæge i København, men er i tvivl om hvem du skal vælge? Det forstår vi godt. Der findes nemlig et væld af tandlæger København, så det kan være lidt af en jungle, at finde den rette. Vi vil her forsøge at hjælpe dig lidt, med tre gode råd til hvordan du finder den helt rigtige tandlæge.

1. Vælg en tandlæge tæt på dig

I Danmark har vi frit tandlægevalg. Det betyder, at vi kan vælge lige præcis den tandlæge vi vil, uanset hvor i landet man bor. Det kan dog være en fordel at vælge en tandlæge, som bor forholdsvis tæt på dig, da erfaring viser, at stor afstand til tandlægen, kan være en forhindring for at man kommer til sin aftale. Derudover kan det være en fordel at have sin tandlæge tæt på, hvis man pludselig skulle få brug for akut tandpleje.

2. Gå ikke kun efter prisen

Prisen på tandbehandlinger kan variere en del fra tandlæge til tandlæge. Men pas på, at du ikke kun går efter prisen. Pris og kvalitet hænger nemlig til dels sammen – også når det gælder tandlæger.

Det betyder dog ikke, at du bare skal acceptere den pris, som tandlægen giver dig på en given behandling. Du kan naturligvis forhandle om prisen, og spørge om en ny pris. Det kan også være en fordel at undersøge hvad andre tandlæger tager for den samme behandling.

3. Vælg en tandlæge, du stoler på

Det sidste tip til at vælge den rigtige tandlæge er, at gå efter en, som du stoler på. Det kan selvfølgelig være svært at vide på forhånd, men du kan altid tage ud at besøge klinikken, før du beslutter dig. Du kan også forhøre dig hos venner og familie.

Undgå altid tandlæger, som er i skærpet tilsyn.