5 sjove familieaktiviteter i Ringsted

5. december 2022

Sponseret indlæg

Er I på udkig efter sjove familieaktiviteter i Ringsted, som hele familien kan være med til, så er der masser af muligheder i Ringsted og omegn. Uanset alder og interesser er der noget for enhver smag. Her får du fem forslag til sjove familieaktiviteter i Ringsted.

Sporvognen Valdemar

Tag en tur med sporvognen Valdemar, der kører rundt i Ringsted by. Valdemar kører fra første påskeferie til første skoleuge efter sommerferien, og man kan komme ombord på en af de flere stoppesteder i byen. Det er muligt at købe klippekort til sporvognen, hvis man skal bruge den flere gange, eller man kan købe enkeltbilletter.

Ringsted Svømmeland

Hvis I godt kan lide at være aktive sammen, så er Ringsted Svømmeland et rigtig godt sted at tage hen. Her kan I boltre jer i svømmehallen, som har masser af aktiviteter, som hele familien kan være med til. Der er blandt andet vandrutsjebaner, en børnepool, vipper, boblebad, bølgebassin, spabad og sauna.

Ringsted Radiomuseum

Ringsted Radiomuseum er et mindre, men virkelig interessant museum, hvor man kan følge radios udvikling fra den allerførste radio, som blev opfundet til de digitale radios af i dag. Man kan blandt andet opleve de allerførste radios, en krigsradio fra Anden Verdenskrig, en stor samling af håndholdte radios, en samling af danske radioer, reklamer for radios og meget mere. Man skal selvfølgelig ikke forvente et stort museum, men det er et museum med masser af interessant udstyr og hver en detalje er virkelig interessant.

Gå på opdagelse i Ringsted

Det er en rigtig hyggelig oplevelse at gå på opdagelse i Ringsted. I kan blandt andet besøge Ringsted Kirke, en af Danmarks smukkeste kirker. I kan også besøge Ringsted Outlet, som er en virkelig hyggelig outlet, hvor man kan spare rigtig mange penge på tøj, sko, tasker og meget mere.

Ringsted børnefestival

Hvert år i juni, når efterårsferien starter, afholdes der børnefestival i Ringsted. Her er der masser af sjove og spændende aktiviteter for hele familien. Børnefestivalen er gratis og mange af aktiviteterne er også gratis. Her er der garanti for underholdning for hele familien.

Relateret Artikler

To situationer, hvor du kan få brug for en advokat

To situationer, hvor du kan få brug for en advokat

En advokat er en professionel, der er specialiseret i at rådgive og repræsentere klienter i juridiske anliggender. Der er mange situationer i livet, hvor det kan være gavnligt at konsultere en advokat for at sikre, at dine rettigheder og interesser bliver varetaget...

Tre vigtige sundhedstilskud, du måske bør overveje

Tre vigtige sundhedstilskud, du måske bør overveje

At opretholde en sund livsstil indebærer ofte mere end bare en afbalanceret kost og regelmæssig motion. Nogle gange kan det være gavnligt at overveje kosttilskud for at sikre, at kroppen får alle de nødvendige næringsstoffer. Et af disse afgørende tilskud er calcium....

Med den rette luftpistol kan du skyde mere præcis

Med den rette luftpistol kan du skyde mere præcis

Skydning med en luftpistol kan være en spændende og udfordrende hobby. Uanset om du skyder for sjov eller konkurrence, vil du gerne skyde ret præcist, med den rette luftpistol kan du skyde mere præcis. Men hvordan får du det optimale ud af din luftpistol? Svaret er...