Få styr på trappevasken

Enhver virksomhedsejer vil gerne have styr på hver eneste detalje, så alting kan forløbe sig godt. Det gælder selvfølgelig også, når man hyrer ude frakomne tjenester til sit firma, f.eks. vinduespudsere, anlægsgartnere og trappevaskere. 

De tager deres arbejde alvorligt 

Når det kommer til trappevask i København kan det godt virke ret overskueligt, hvis man selv skal stå for det, så at få en virksomhed med masser af erfaring ud, kan gøre processen meget lettere. Der er også en miljømæssig overvejelse, da nogle firmaer f.eks. er svanemærkede og arbejder med midler og metoder, der er så miljøskånsomme som muligt.

Hvad er processen for en trappevask? 

I nedenstående listes den gennemsnitlige proces for trappevask. 

  1. Forberedelsen 

Inden trappevaskeren påbegynder arbejdet, undersøger/inspicerer han eller hun trappen, for at sikre sig at trappen ikke er for skrøbelig for processen, samt søger han eller hun efter evt. skader og pletter, og derefter tages udstyr og rengøringsmidler frem. 

  1. Fjernelse af støv 

Her går trappevaskeren så i gang med at feje eller støvsuge trappen, da det er vigtigt, at støv og skidt ikke hæmmer virkningen af kemikalierne. 

  1. Fjernelse af pletter og det andet stads 

Når det kommer til trappevask i København, og trappevask andre steder, er det normal praksis at medbringe kemikalier, der er beregnet til den trappe, der skal rengøres, derfor vil nogle trappevaskere medbringe flere kemikalier med sig, end andre. 

Det kan mulig være fedtpletter fra mad, blæk, maling, skoaftryk, osv. Derfor kan det være at den trappevask virksomhed, du vælger at hyre, stiller dig nogle spørgsmål, inden han eller hun ankommer - en god trappevasker er altid forberedt.  

  1. Aftørring 

Når trappen så er vasket færdig, tørres trappe og gelænder af med klud, serviet, osv. Nogle gange tages vinduer med. 

  1. Polering 

Det er kutyme, at en trappevask i København indeholder polering efter rengøring.