Gør græsset grønnest på din egen side af hegnet

Har du været ved at se på, hvordan du kan give din have lidt mere liv? Måske du ikke ligefrem er udstyret med grønne fingre – mens havearbejde for nogle bliver en hobby og næsten kan fungere som meditation, er der andre, der hader det som pesten. Ikke desto mindre bliver de fleste glade for at kunne se ud ad vinduet og få øje på en have, der sprudler. 

Hvis det ikke er tilfældet, når du kigger ud, kan det være, du skal have hjælp til at få den gjort i stand. Det kan en anlægsgartner i Esbjerg til gengæld hjælpe dig med. Her kan du både få anlagt den have, du allerede har planlagt – men du kan også bare få rådgivning og hjælp til at finde ud af, hvordan din have egentlig skal se ud. Måske det, du mangler mest, faktisk er inspiration?

Hvad skal din have kunne?

En anlægsgartner kan uden tvivl hjælpe dig med at få anlagt en flot plæne og blandt andet vejlede til at vælge en græssort. Men måske det faktisk ikke er helt der, du er? Det kan være, du først og fremmest skal have fundet ud af, hvad du tænker at skulle bruge haven til. Vil I for eksempel gerne have en stor pæne med plads til boldspil med børnene? Det er simpelt at holde plænen, og er det en ordentlig og skridstærk græssort, kommer I langt.

Omvendt kan det også sagtens tænkes, at I godt kunne tænke jer noget, der kan lidt mere end bare det. Drømmer du om snoede havegange med trædesten og en dam, eller måske højbede og områder med plads til din egen køkkenhave? Med lidt kreativitet når man langt. Forhåbentlig kan du bruge det sidste af foråret på at få klargjort din have, så du kan bruge mange gode timer i haven over sommeren.