Køb kikkerter og teleskoper hos Naturbutikken – din specialbutik på nettet

Drømmer du om at komme mere ud i naturen og opleve alle de sjældne dyrearter på tætteste hold? Så kræver det selvfølgelig det helt rigtige udstyr for, at du kan få den bedste oplevelse – både når det kommer til tøj og grej.

Med utætte støvler og en kikkert af en dårligere kvalitet bliver det bare ikke helt så magisk at bevæge sig længere ind i krattet for at se sjældne arter som isfuglen m.fl. Så gør dig selv den tjeneste at shoppe dit friluftsudstyr hos specialbutikkerne.

Du kan shoppe hele pakkelisten til vandreeventyret og hverdagens fugleobservationer direkte hos den danske webshop Naturbutikken.dk.

Hvem står bag Naturbutikken?

Naturbutikken bliver drevet af Dansk Ornitologisk Forening (DOF) og eksisterer både som en fysisk butik i København og som webshop. Eftersom butikken bliver drevet af DOF, er der også et særligt fokus på at forhandle det udstyr, der sigter mod at skabe unikke fugleobservationer såvel herhjemme som i udlandet.

Alle kan købe friluftsudstyr hos Naturbutikken.dk, men medlemmer får en særlig medlemsrabat.

Der er masser af gode grunde til at købe dit kvalitetsudstyr hos en specialbutik som Naturbutikken. Dels kan du få den rette rådgivning fra det erfarne team, og dels kan du finde det udstyr, der virkelig leverer varen. Butikken kan bryste sig af at have en stor indgående viden om samtlige lagervarer, ligesom de er eneforhandler af flere brands såsom det egenudviklede DOFBirdLife samt det populære Kite-mærke.

kig forbi Naturbutikken allerede i dag!

Kikkerter og teleskoper som specialistområde 

Produktsortimentet hos Naturbutikken spænder over alt fra vandrerygsække til naturbøger, drikkedunke og myggenet. De to største specialistkategorier er og bliver dog kikkerter og teleskoper. Naturbutikken proklamerer gerne, at de er markedets bedste forhandler inden for området.

Du kan finde alle de klassiske modeller inden for kikkerter og teleskoper, men kan også finde de mere avancerede modeller som f.eks. en termisk spotter, der via infrarød stråling spotter diverse objekter ude i naturen. Eller måske søger du i stedet en panoramakikkert, der giver et optimalt vue over naturområdet?

Du finder det hele – og mere til – hos Naturbutikken.dk.

Overskuddet går direkte til fuglene 

Målet med Naturbutikken er først og fremmest at tilbyde kunderne en specialistviden inden for fugle- og friluftsområdet. Samtidig er det også værd at notere sig, at ethvert overskud fra butikken doneres direkte til DOF’s forskellige naturprojekter.

Så nu har du alle muligheder for at give noget tilbage til naturen!