Sidder du ordentligt på dit kontor?

Selvom der ikke er mange, der tænker over det, så er det mindst lige så vigtigt, at os der arbejder på et kontor, passer på os selv, som dem der dagligt begår sig på for eksempel en byggeplads. På byggepladser kan man blive udsat for tunge løft, tabte genstande, og så er der selvfølgelig også en højere risiko forbundet med alle de værktøjer, maskiner og større materialer, man har med at gøre, men på kontoret er der andre ting, der skal tages højde for.


Det er vigtigt med ergonomi

Det er for eksempel noget, der gælder de mange stillesiddende timer. 

De kan på sigt give gener og smerter i kroppen, og man kan endda risikere større skader og varige mén, der kan betyde, at man fremover ikke er i stand til at varetage sit job, som man egentlig gerne vil. Man kan således blive begrænset i sin funktion, og derfor skal alle os, der arbejder på et kontor sørge for at have gode møbler.

Der findes nemlig gode kontormøbler København, der hjælper med at tilgodese de behov, der gør sig gældende, når man arbejder på et kontor. Det er for eksempel møbler, der er designet med fokus på ergonomi.


Tilgodese forskellige arbejdsstillinger

Det betyder, at du kan få borde og stole, der er lavet til dig, der sidder meget stille og for eksempel arbejder foran en computer. Bordet kan være et hæve-sænke bord, der gør det muligt for dig at sidde i forskellige stillinger at arbejde samt at stå op og på den måde få noget aktivitet ind i det daglige. Og din stol skal kunne indstilles i både ryg, skuldre og højde, så det også er sikret, at den passer til den måde, som du varetager dit arbejde på.

Og så er der alle de små ting som for eksempel en god mus.