Alt-i-en fragtplatform

Vil du slå dine konkurrenter, og optimere dine lager- og logistikaktiviteter? Så læs med her.

Hos Webshipper får du en komplet guide til lager og logistik for e-commerce. Du lærer hvordan du bedst optimerer dit lager samt din logistik, når du driver en lille eller en mellemstor webshop. Måske har du indtil nu tænkt, at du selv skal have fingeren på pulsen over alt i din virksomhed. Men faktisk vil det i langt de fleste tilfælde skabe mere værdi, hvis du benytter dig af løsninger der kan optimere f.eks. dit lager.

Spar tid og penge

Ved at optimere nogle af aktiviteterne inden for lager, logistik og fragt, kan du spare mange penge på din fragtregning. Men vigtigst af alt, så er der tid at spare. Tid, som du kan bruge andre steder i virksomheden. Som nystartet webshop og ny virksomhedsejer, har man næsten altid mange bolde i luften på én gang. Det er derfor en fordel at se på, hvordan der kan komme styr på nogle af disse bolde, så dit fokus kan komme til at ligge et sted, hvor det tjener et bedre formål.

Produktivitet er vejen frem

Produktivitet er nøgleordet i langt de fleste virksomheder. Bruger du din tid der, hvor du får mest ud af at bruge den? Eller bruger du din tid der, hvor du tror du bør bruge den? Ofte kan det være nødvendigt med hjælp eller rådgivning fra én eller flere, der har stået i præcis den samme situation, som du selv har. Hos Webshopper sidder der mere end 30 kvalificerede medarbejdere klar til at hjælpe dig med at implementere helt nye løsninger, der vil hjælpe dig med at optimere dit lager. Webshipper har udviklet et analyseværktøj gennem deres features som ”Dashboards” og ”Intelligent Rate Selector”.

Gør dig selv, din virksomhed samt dine nuværende og kommende kunder en tjeneste, og vælg Webshipper som din fragtmotor.