Amazon Kindle – Stadigvæk den mest eftertragtede serie af e-bogslæsere

I dag er det ikke kun Amazon Kindle, som er et relevant mærke i forhold til e-bogslæsere. Der findes også mange andre heriblandt Kobo, Onyx og PocketBook, som hver kommer med deres fordele. eBookReader.dk har samlet et af landets bedste udvalg netop af disse, men også med tilbehør i høj kvalitet. Det er stadigvæk Amazon Kindle, som er en af de mest populære i branchen, og derfor forhandler de selvfølgelig også modeller som Paperwhite 5, Kindle 10 og Oasis online.

Køb Amazon Kindle hos eBookReader.dk

Mange stiller spørgsmålet, “Hvorfor købe en e-bogslæser, når man har en tablet?”. Fordi på en tablet er man naturligvis også i stand til at læse, og de populære e-bogsplatforme og lydbogsplatforme findes også på mobile enheder. Når man først har ejet en e-bogslæser, så forsvinder dette spørgsmål dog hurtigt. En af de største fordele er E-ink, som giver skærmen et look som at læse på papir. Det er i sig selv meget mere behageligt for øjnene en de populære LED-skærme, man finder i de fleste tablets på markedet. Moderne Amazon Kindle e-bogslæsere som Paperwhite 5 er også udstyret med markedsledende baggrundsbelysning, der gør dig i stand til at tune lyset ideelt efter omstændighederne. Med Kindle Paperwhite 5 fra Amazon er man nemlig i stand til at justere på selve farvetemperaturen. Tidligst og senest foretrækker de fleste et varmere lys, som kan vænne en til solopgang eller sengetid. Midt på dagen, når vi er lysvågne, er et blåligt skær at foretrække for mange. Med Paperwhite 5 har du 100 % styr på farvetemperaturen. Det er noget, dine øjne kommer til at takke dig for efter mange timers læsning – når man simpelthen ikke kan lægge den gode bog fra sig.

Det er ikke kun Paperwhite 5 fra Amazon Kindle, der er en storsælger. Også den nyere udvikling af den klassiske model – Kindle 10 – hitter stadigvæk pga. den særdeles skarpe pris. Hvis man ønsker en budgetvenlig vej til E-ink, så er Amazon Kindle 10 et rigtig godt startsted.

Inden du bestiller en Kindle, er der nogle overvejelser, du skal foretage dig. Først og fremmest, om du ønsker reklamer eller ej. Ingen af os ønsker selvfølgelig reklamer, men at vælge en af disse modeller skærer noget af prisen fra. Omvendt, hvis man simpelthen ikke kan fordrage reklamer, så er det sikkert værd at betale den mindre premium for at slippe for dem.

Hvis du overvejer at investere i din første Amazon Kindle, så har eBookReader.dk alt til dig. For “nybegynderen” vil en af deres Amazon Kindle pakker være aktuelle, hvor skærmbeskyttelse, cover og oplader er med i prisen.