Beskidt lastbil? Find professionel vognvasker i forstæderne

24. august 2021

Sponseret indlæg

Sponseret: Copenhagen Truck Wash

Du behøver nok ikke en masse argumenter for at vaske din lastbil eller bus regelmæssigt, for har du arbejdet med tunge maskiner i noget tid, kender du konsekvenserne af at lade skidt være. Skidt, salt og snavs fra de danske veje kan få fælge og undervogn til at ruste hurtigt – og beskadige maling. Hvis du leder efter en professionel vognvasker kan du i bl.a. Taastrup og Hvidovre få et flot resultat med en vask hos CPH Truck Wash.

Lastbilvask kræver et avanceret vaskeanlæg og flere trin

Du skal have det rette udstyr til lastbilvask, og det vil ofte kræve et vaskeanlæg, der er en tand mere avanceret end det at have adgang til en enkelt spuleslange. Ofte vil vask af erhvervskøretøjer som lastbilvask eller busvask bestå af en pre-wash, manuel vask og evt. en efterbehandling. Er du interesseret i at finde en vaskeløsning til erhverv? Læs om vask lige her.

Pre-wash fjerner det værste af skidtet på lastbilen

Ved pre-wash vil målet være at gøre kål på det værste af skidtet, hvilket sker ved at skylle lastbilen med enorme mængder vand. Pre-wash foregår tit mekanisk i stedet for manuelt, fx i en vasketunnel, og da lastbiler og andre tunge maskiner kommer med vidt forskellige designs, giver pre-wash ingen garanti for, at alt snavs bliver skyllet bort. Beskidte nicher når vognvaskeren ved den manuelle vask.

Kom alt skidt til livs – også det du ikke umiddelbart ser

Ved den manuelle vask står en vognvasker med højtryksvasker, som sørger for at nå det skidt, som den mekaniske vask ikke kan komme til. Herefter foretager vognvaskeren en traditionel vask med vaskebørste, voks og autoshampoo. For én ting er at komme synligt skidt til livs, noget andet er at få bugt med diverse, genstridige støvpartikler. Kun manuel vask kan give et acceptabelt resultat her.

Indvendig rengøring af køletrailer med vaskecertifikat

Kører du med køletrailer, skal du regelmæssigt have dens inderside vasket for ikke at transportere varer på uhygiejnisk vis. Vask af køletrailere sker ganske simpelt ved, at indersiden bliver skyllet med varmt vand, hvorefter der bruges skumsæbe. Resultatet er, at du igen kan være bekendt at fragte madvarer mv. i traileren, og vognvaskere kan give vaskecertifikater på, at køletrailervasken er udført.

Vælg vognvasker med tilfredshedsgaranti og lav ventetid

Du kan møde op hos kunden i en skinnende ren maskine, når du gør brug af sådan et vaskesystem, men hvordan vælger du den rette vognvasker til opgaven? Ofte kan du komme til hos vognvaskere uden ventetid, men tjek vognvaskerens kapacitet, før du indgår nogen fast aftale om ubegrænset vask. Undersøg i øvrigt, om vognvaskeren har tilfredshedsgaranti, for sådan én er vigtig.

Indgå fast aftale om vask af erhvervskøretøj

Undgå rust på dine erhvervskøretøjer ved at få dem vasket ofte. Ønsker du at undgå hvide skjolder på din nyvaskede lastbil, kan du desuden få maskinen skyllet af med mineralfrit vand. Find tilbud på vognvaskere i Københavns forstæder – og indgå evt. en fast aftale om vask for nemt at komme til.

Relateret Artikler

Sjove aktiviteter for hele familien

Sjove aktiviteter for hele familien

Sommeren er en skøn tid, som man kan fylde med sjove aktiviteter sammen med familien. Så snart børnene får sommerferie, er det bare med at komme i gang med familiekvalitetstiden. Man kan planlægge sjove ture og prøve nye ting af. Læs med her og få lidt inspiration til...

3 gode gaveidéer til kæresten

3 gode gaveidéer til kæresten

Er du i tvivl om, hvad du skal købe til din kæreste op til deres fødselsdag eller jeres årsdag? Nogle mennesker er bare svære at give gaver til, særligt hvis de har alt, de kunne mangle, og ikke ønsker sig noget. Læs med her og få inspiration til tre forskellige slags...

Derfor er lydbøger populære som aldrig før

Derfor er lydbøger populære som aldrig før

Der er sket noget igennem de seneste år. Måske har du også lagt mærke til det. For lydbøger er blevet mere og mere populære. Der er efterhånden længere og længere imellem dem, der endnu ikke har lyttet til lydbøger. Og det er der altså god grund til. Det er mere...