Billige Trægulve har lamelparket og plankegulve

Leder du efter et nyt gulv, og ved du, at det skal være af træ? Så er der ét sted, som er oplagt at besøge, og det er www.billigetraegulve.dk. Hos Billige Trægulve finder du ikke kun trægulve til særdeles skarpe priser, du finder også gulve i høj kvalitet. Du kan overveje det stilfulde lamelparket, eller du kan vælge mellem deres mange slags plankegulve. Lær mere om det herunder.

Vælg det stilfulde lamelparket fra Billige Trægulve

Når det kommer til danske forhandlere af kvalitetsgulve som lamelparket, er der få, som kan konkurrere med Billige Trægulve. Den lave pris er bare en enkelt af de mange fordele ved at handle sine trægulve hos dem. En anden er, at de har været i branchen mange år. Hvad har det lært dem? Først og fremmest ved de præcis, hvilke fabrikanter producerer det mest stilfulde lamelparket. Altså har du adgang til det flotteste lamelparket på www.billigetraegulve.dk. Grundlæggende er parketgulve små stave, som limes på hvert enkelt bræt.

Vælg for eksempel lamelparket i den luksuriøse og lyse ask. Eller vælg trægulv i den lidt mørkere eg. Udtrykket varierer afhængig af, hvilken slags lak der er påført lamelparkettet. En hvid matlak giver en lys nuance, mens en natur matlak vil gøre lamelparkettet dybere i farven. Uanset hvilken stil der passer ind i dit hjem, kan du være sikker på, at lamelparkettet fra Billige Trægulve er opbygget af skandinaviske træsorter. Dermed er du sikret trægulve i høj kvalitet. Vil du vide mere om disse slags trægulve, så kontakt Billige Trægulve. De kan fortælle dig, om de er godkendte til gulvvarme og meget mere.

Læg smukke og holdbare plankegulve i dit hjem

Som alternativ til lamelparket kan du overveje nogle af de flotte plankegulve hos Billige Trægulve. Iblandt deres imponerende udvalg er der mange forskellige slags plankegulve. Du finder med stor sandsynlighed et trægulv, som passer perfekt ind i dit hjem. Vælg bare mellem lærk plank, der er lavet af lærketræ, eg og herregårdsplank.

Basér dit valg ud fra netop din specifikke situation. Bor du alene på en stor gård? Eller har du en husholdning med en stor familie? Jo mere slid der er på plankegulvet, jo stærkere lak bør det have. Hos Billige Trægulve kan du få et plankegulv med ekstrastærk lak. De kender nemlig til behovet for at beskytte trægulvet, så det ikke skal nedslibes og lakeres konstant. Er du i tvivl om, hvilket lamelparket eller plankegulv, der passer til dig? Kontakt Billige Trægulve, og få ekspertrådgivning.