Biludlejning hos HE biler

19. august 2021

Sponseret indlæg

Hos HE Biler i Ringe midt på Fyn, tilbyder vi biludlejning af personbiler. Priserne starter allerede fra 249,- per døgn, hvor forsikring og 100 km allerede er inkluderet i prisen. Mangler du derfor en bil, som du blot kan køre i en periode, så er du altså kommet til det helt rette sted. Udvalget af biler til biludlejning spænder bredt, og du finder derfor med garanti også en bil, der matcher netop dine behov og ønsker.

HE Biler går utroligt meget op i, at alle bilerne er i ordentligt stand, så du altid kan være helt sikker på ikke at støde på nogle ubehageligheder på vejen. Så uanset om det en ekstra pendler bil i en kort periode eller en stor feriebil, når familien skal afsted, har HE Biler den perfekte leje bil til dig.

Det kræver det at leje en bil hos HE Biler:

  • Du skal være fyld 18 år
  • Du skal have B-kørekort
  • Der kan betales med kredit eller debitkort
  • Der opkræves depositum ved betaling med debitkort

Find os i Ringe

Allerede nu, kan du gå ind og reservere den bil, du godt kunne tænke dig at leje hos HE Biler. Således kan du være helt sikker på, at den er ledig præcis, når du har brug for den. Vi tilbyder naturligvis biludlejning af en lang række forskellige mærker og modeller, så du har rig mulighed for at leje din drømmebil her hos os. Er du interesseret, kan du med fordel gå på opdagelse allerede nu i vores mange fine personbiler.

Du finder HE Biler midt på Fyn i Ringe, der kun ligger 10 min fra Odense og 15 min fra Svendborg. Hos HE Biler er vi også tæt på togstationen, og vi henter også gerne dig/jer ved stationen efter aftale.

Skal du slet ikke bruge en personbil?

Så er du rigtigt heldig, eftersom vi tilbyder meget mere end blot personbiler. Skal du for eksempel flytte, og har brug for den rette flyttebil? Eller skal du måske på tur med hele familien, og har derfor brug for en minibus til turen? Så tilbyder HE Biler gennem biludlejning også disse slags biler. På hjemmesiden, under menupunktet ’udlejning” har vi gjort det hurtigt og nemt for dig at vælge præcis den type bil, du godt kunne tænke dig at leje. Således kan du hurtigt komme på farten i en perfekt og sikker bil, som ikke koster dig kassen.

Relateret Artikler

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Busser Silkeborg er en god måde at komme rundt i byen på. De er rene og komfortable og har moderne faciliteter som f.eks. WiFi, stikkontakter og aircondition. Busserne giver også nem adgang til alle seværdigheder og attraktioner i denne charmerende danske by. Uanset...

Biker boots har det hele

Biker boots har det hele

Biker boots er designet til at give den bedste beskyttelse og komfort til dem, der kører på motorcykel. Biker boots findes i mange forskellige stilarter, lige fra klassiske snørestøvler til højtsiddende modeller med spænder eller lynlåse. Bikerstøvler er typisk...

Eksperimenter med frækt undertøj i soveværelset

Eksperimenter med frækt undertøj i soveværelset

Frækt undertøj er den perfekte måde at krydre dit sexliv på og udforske dine frække lyster. Dette voksenlegetøj findes i mange forskellige stilarter, lige fra sexede blonde-strengs og g-strenge til frække seler og bondageudstyr. Uanset om du leder efter noget, der er...