Bliv en bedre jæger med hjælp fra en lerduekaster

Har du længe haft en ide om at du godt kunne tænke dig at prøve og gå på jagt, men er stadig lidt i tvivl om det er noget for dig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med en lerduekaster får du den adrenalinfyldte oplevelse af at være jæger, uden rent faktisk at komme til at skyde noget vildt. Hvis du allerede har erfaring med at gå på jagt, er lerdueskydning en rigtig god måde at træne ens evner som en skarpskytte på. Når man skyder efter lerduer handler det nemlig om at være hurtig på aftrækkeren, da de kommer hurtigt. Der findes flere forskellige former for lerduekaster og derfor finder du med sikkerhed også en kaster, som lever op til dine behov som jæger. Hop derfor ind i udvalget og køb en lerduekaster allerede i dag.

Bliv en skarpskytte med en lerduekaster

Med en lerduekaster kan du få op til 200 lerduer pr. kasse, hvilket giver dig rig mulighed for at blive en skarpskytte . Lerduerne bliver produceret i petroleumsbeg og naturharpiks, som ikke indeholder miljøskadelige stoffer, hvilket kun er til for give dig den bedste oplevelse når du skyder efter lerduer. Lerduerne er 110mm i diameter, hvilket betyder at de ikke er så store, hvilket betyder flyver længere og derved svære at skyde dem i stykker. Det er dog kun med til at gøre oplevelsen bedre ved at skyde dem. Har du derfor et mål om at blive en bedre jæger, så er det helt sikkert en lerduekaster som du skal have fat i.

Lerduekaster historie

Lerduekaster eller lerdueskydning blev opfundet og klassificeret som en sportsgren helt tilbage i 1920’erne. Det hele startede som skydetræning efter fugle, hvilket man også kan se navnet indikerer. Det udviklede sig dog hurtigt til en sportslig leg med det konkurrence element som vi kender nu til dags. Konkurrence elementet tog ret hurtigt fart og det resulterede i at den første officielle vinder af en lerdueskydnings konkurrence vandt retten til at navngive sporten. Lerdueskydning endte med det engelske navn skeet fordi det lød meget tæt på norske ord skyte. Siden hen er lerdueskydning blevet en form for skarpskytte disciplin, der ovenikøbet er blevet til en meget anerkendt disciplin ved de olympiske lege.