Bliv klar til vinter som rytter med det rette udstyr

Heste er fantastiske dyr, og det er derfor sjovt både at ride og passe på de store og flotte dyr. Men det er også fast arbejde at passe en hest, og det betyder, at du skal være på pletten året rundt for at sørge for, at din hest har det godt.

Året rundt betyder også om vinteren, selvom det er frostgrader og generelt hæsligt vejr udenfor. Når det bliver koldt, finder din hest sin vinterpels frem, som beskytter hesten mod det værste vintervejr. Men hvad gør du som rytter og hestepasser, når det bliver vinter og rigtig koldt i stalden og udenfor?

Her kan det naturligvis betale sig at have det rette varme ridetøj, som kan holde dig varm gennem de mange timer i en kold stald. Her er bl.a. vinter ridestøvler et godt valg, som vil holde dig varm om fødderne og langt op ad benene.

Det er nemlig nemt at komme til at fryse om tæerne i en iskold stald, og derfor bør et par gode vinter ridestøvler være det første, du køber, hvis du fryser i stalden om vinteren.

Varme jakker og gode handsker

Gode vinter ridestøvler kan naturligvis ikke stå alene i en kold dansk vinter, når det kommer til at holde sig varm gennem mange timer i en kold stald. Derfor er det også vigtigt at købe en rigtig god jakke i en høj kvalitet, som virkelig hjælper til at holde varmen omkring din krop.

Gode handsker er også et must i en kold stald, for dine fingrer er altid meget udsatte, når det begynder at blive koldt i vejret.

Med gode vinter ridestøvler, en varm jakke og et par handsker kan du således forlænge ridesæsonen, da det også vil blive behageligt at tage en tur på hesten i selv de koldeste af årets måneder.