Borde er det mest brugte møbel i hjemmet

29. juni 2022

Sponseret indlæg

Det går ikke af moden

Når man leder efter nyt eller gerne vil lave om på sin indretning, kigger man ofte på det nyeste design og vil følge moden. Men det gamle design er stadig på mode. Antikke og vintagemøbler er stadig på mode og kan købes forskellige steder blandt andet på internettet. Der er mange, som sælger gamle, antikke- eller vintage møbler, der er smukke og i god stand.

 

De har et stilrent og tidsløst design – og det er dét mange er vilde med. Antikke møbler behøves ikke at være kedelige og gamle. Mange af møblerne kan købes i forskellige farver, der pepper din bolig op. Hvis du er mere til det originale og har forelsket dig i træ-looket, er det ikke noget problem. Møblerne kan også købes med deres originale look eller hvor de kun er blevet poleret, så du virkelig får det her træ-look som du netop leder efter. Det løfter stemningen på en helt anden måde at få nogle træ-antikviteter ind i hjemmet der kan være med til at forny stemningen.

 

Mange typer af borde til hjemmet

Det vigtigste mødested for familien er oftest ved spisebordet – her er det snakken går, nærheden skabes, med de mange måltider og historier der bliver fortalt over de utal af middage der bliver holdt i hjemmet, når både familien og gæsterne samles her. Der findes et utal af forskellige borde du kan tage ind i hjemmet – der er både køkkenborde, arbejdsborde, klapborde, langborde, natborde, sofaborde, skriveborde og sminkeborde, som er med til at udfylde hver sit rum og give en masse stunder til den funktion de bliver sat i.

 

Borde kan have deres helt egen charme, sjæl og unikke stil, der afspejler en fortid og en historie ved især antikke borde, der har haft et langt liv. Dog er et langt liv for et bord ikke ensbetydende med at det skal skrottes – De kan få helt ny farve, slibes til, samt stå rå i rummet, hvilket giver en ny stemning og stil til hjemmet.

 

Der er mange muligheder af antikke borde hos Norh Antik hvor de har et stort udvalg af antikke møbler og finurlige antikviteter, der muligvis kan være med til at give dig inspiration til at pynte og indrette dit hjem på en ny måde med de mange muligheder der byder sig. Du kan se meget mere i det store udvalg der tilbydes på Nohr Antik hjemmeside her.

Relateret Artikler

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Busser Silkeborg er en god måde at komme rundt i byen på. De er rene og komfortable og har moderne faciliteter som f.eks. WiFi, stikkontakter og aircondition. Busserne giver også nem adgang til alle seværdigheder og attraktioner i denne charmerende danske by. Uanset...

Biker boots har det hele

Biker boots har det hele

Biker boots er designet til at give den bedste beskyttelse og komfort til dem, der kører på motorcykel. Biker boots findes i mange forskellige stilarter, lige fra klassiske snørestøvler til højtsiddende modeller med spænder eller lynlåse. Bikerstøvler er typisk...

Eksperimenter med frækt undertøj i soveværelset

Eksperimenter med frækt undertøj i soveværelset

Frækt undertøj er den perfekte måde at krydre dit sexliv på og udforske dine frække lyster. Dette voksenlegetøj findes i mange forskellige stilarter, lige fra sexede blonde-strengs og g-strenge til frække seler og bondageudstyr. Uanset om du leder efter noget, der er...