Borde er det mest brugte møbel i hjemmet

29. juni 2022

Sponseret indlæg

Det går ikke af moden

Når man leder efter nyt eller gerne vil lave om på sin indretning, kigger man ofte på det nyeste design og vil følge moden. Men det gamle design er stadig på mode. Antikke og vintagemøbler er stadig på mode og kan købes forskellige steder blandt andet på internettet. Der er mange, som sælger gamle, antikke- eller vintage møbler, der er smukke og i god stand.

 

De har et stilrent og tidsløst design – og det er dét mange er vilde med. Antikke møbler behøves ikke at være kedelige og gamle. Mange af møblerne kan købes i forskellige farver, der pepper din bolig op. Hvis du er mere til det originale og har forelsket dig i træ-looket, er det ikke noget problem. Møblerne kan også købes med deres originale look eller hvor de kun er blevet poleret, så du virkelig får det her træ-look som du netop leder efter. Det løfter stemningen på en helt anden måde at få nogle træ-antikviteter ind i hjemmet der kan være med til at forny stemningen.

 

Mange typer af borde til hjemmet

Det vigtigste mødested for familien er oftest ved spisebordet – her er det snakken går, nærheden skabes, med de mange måltider og historier der bliver fortalt over de utal af middage der bliver holdt i hjemmet, når både familien og gæsterne samles her. Der findes et utal af forskellige borde du kan tage ind i hjemmet – der er både køkkenborde, arbejdsborde, klapborde, langborde, natborde, sofaborde, skriveborde og sminkeborde, som er med til at udfylde hver sit rum og give en masse stunder til den funktion de bliver sat i.

 

Borde kan have deres helt egen charme, sjæl og unikke stil, der afspejler en fortid og en historie ved især antikke borde, der har haft et langt liv. Dog er et langt liv for et bord ikke ensbetydende med at det skal skrottes – De kan få helt ny farve, slibes til, samt stå rå i rummet, hvilket giver en ny stemning og stil til hjemmet.

 

Der er mange muligheder af antikke borde hos Norh Antik hvor de har et stort udvalg af antikke møbler og finurlige antikviteter, der muligvis kan være med til at give dig inspiration til at pynte og indrette dit hjem på en ny måde med de mange muligheder der byder sig. Du kan se meget mere i det store udvalg der tilbydes på Nohr Antik hjemmeside her.

Relateret Artikler

Sådan skaber du opmærksomhed på din virksomhed

Sådan skaber du opmærksomhed på din virksomhed

Der er mange måder at skabe opmærksomhed om sin virksomhed på. Det afhænger dels af, hvilken type virksomhed det er, og hvilken type kundegruppe man ønsker at nå ud til. Men det er generelt en god idé at have flere forskellige kanaler i spil, så man når ud til så...

Skal du bygge? Pas på stålet!

Skal du bygge? Pas på stålet!

Når der bygges i vores hårde skandinaviske klima, er det essentielt, at de anvendte stålprodukter kan modstå vejrets hårde bid. Konstruktioner i det fri bliver dagligt, ugentligt og årligt påvirket af alt fra store regnbyger til kraftig sol eller hagl og sne....

Find alt det du mangler til din vandre tur med outdoor adventure

Find alt det du mangler til din vandre tur med outdoor adventure

Outdoor Adventure er det perfekte sted at handle alt dit udstyr til udendørs brug og jagt. De fører et bredt udvalg af produkter fra alle de store mærker, så du kan være sikker på at finde præcis det, du har brug for. Og fordi de altid gennemsøger markedet for nye...