BOTIUM – intelligent erhvervsindretning og møbelspecialist

BOTIUM blev stiftet for mere end 40 år siden. I dag er virksomheden ejet af Søren Bering Thygesen og René Bengtsom, som tilsammen har mere end 30 års erfaring med indretning af møbler og rum til ehvervslivet. Gennem årene har BOTIUM leveret møbler til og indrettet rum for mange danske virksomheder, og deres store og brede kundekreds gør, at de møder mange forskellige kunder, som hver især har individuelle og unikke behov og ønsker i forhold til indretningen af deres arbejdsplads. De møder både dem, der skal have indrettet relativt små kontorer og dem, der har brug for en indretningsløsning og møbler til store konferencesale. Disse opgaver kræver skræddersyede indretninger, et stort erfaringsgrundlag og ikke mindst, at de har de helt rette samarbejdspartnere, hvilket BOTIUM naturligvis har. De er helt bevidste om, at de vælger ikke at have deres egen fastansatte indretningsarkitekt. Det er der en række årsager til. Først og fremmest er det fordi, de ønsker at bevare en stor fleksibilitet og frie valgmuligheder. Der er nemlig stor forskel på indretningen af de forskellige lokaler hos virksomheder, og det er altså ikke nødvendigvis samme person, som skal indrette både kantine og konferencelokale. Alle har noget, som de brænder særligt meget for, hvilket er grunden til, at BOTIUM har de allerbedste på ethvert område. BOTIUM samarbejder med flere indretningsarkitekter, som har forskellige kompetencer.

Kontormøbler hos BOTIUM

BOTIUM forhandler et bredt udvalg af moderne kontormøbler fra de førende designerbrands. De tilbyder skræddersyede løsninger, og i overensstemmelse med firmaets DNA leverer de produkter i super høj kvalitet, ligesom de forhandler alle forskellige slags kontormøbler. De leverer alt fra enkelte produkter til totalløsninger inden for kontormøbler for både små og store virksomheder. De har mange års erfaring og dygtige indretningskonsulenter, hvorfor de altid står klar til at rådgive om de seneste trends indenfor indretning og om hvilke løsninger, der vil skabe det optimale, mest sunde arbejdsmiljø for den enkelte virksomhed. De leverer desuden kontormøbler med specialmål, hvis en indretning kræver det.

BOTIUM – rumdeler skærmvægge

Blandt det brede udvalg af lækre kontormøbler hos BOTIUM finder man blandt andet rumdeler skærmvægge. Disse kan anvendes til at opdele rum på en stilfuld og diskret måde. Med dem kan man gøre åbne kontormiljøer en smule mindre, og de kan eksempelvis bruges til at opdele et kontor i sektioner. Med skærmvægge kan man skabe et kontor, hvor der er gode muligheder for, at arbejdsdagen kan gå sin gang bedst muligt.