Brug for mødelokaler? Tjek hoteller

Når du skal holde en konference med en forretningspartner, ønsker du selvfølgelig, at omgivelserne bliver nogenlunde professionelle, og at der er styr på såvel service som parkering. I det hele taget skal der også være så få irritationer i form af pladsmangel, bøvl med teknikken og forstyrrelser fra omgivelser som muligt. Hvad gør du, når du ikke er en stor virksomhed med de faciliteter in-house?

Find møde- og konferencelokaler hos et hotel

Svaret er ganske simpelt, at du lejer møde- eller konferencelokaler, hvilket du bl.a. kan gøre hos visse hoteller – klik her. Det skønne ved at booke mødelokaler på et hotel er, at har du ansatte eller forretningspartnere, der kommer langvejs fra for at deltage i et møde eller en konference, der varer flere dage, kan de overnatte tæt på mødelokalerne og parkere bilen, så de ikke behøver gå så langt.

Har et mødelokale den teknik, du skal bruge?

Som sagt skulle der gerne være styr på teknikken – både ved møder, hvor nogle deltager digitalt, og ved præsentationer. Hoteller og konferencecentre har selvfølgelig for længst sørget for, at deres lokaler er udstyret med de teknologier, du skal bruge for at afvikle møder og konferencer. Det vil bl.a. sige, der er hurtig internetforbindelse, mulighed for at vise ting på skærme eller lærreder osv.

Er der styr på forplejningen under mødet?

Forplejningen skal der være styr på. Selvom det at deltage i et møde eller være passiv lytter under en præsentation ikke er en fysisk udmattende aktivitet, er det stadigvæk mentalt krævende at holde fokus på det, der bliver sagt. Efterhånden bliver blodsukkeret lavt, så ingen kan koncentrere sig, og her er det rart at have aftalt med hotellet, at de kommer med en nærende frokost eller en let snack.

Overvej at vælge en fast mødepakke

Du behøver ikke få en skræddersyet mødepakke hos et hotel eller konferencecenter. Nogle steder er der allerede faste mødepakker. Fx kunne én mødepakke være for et dagsmøde og udover adgang til mødelokaler inkludere vand, te og kaffe samt mad eller snacks morgen, formiddag, frokost og eftermiddag. Vælger du en standardmødepakke, så slipper du for selv at planlægge ting i detaljen.

Sørg for et succesfuldt møde

Gør mødet mellem ansatte eller med dine forretningspartnere succesfuldt med de rette fysiske rammer, den rette teknik og den rette forplejning. Book mødelokaler til firmaets næste, store møde.

Tjek hoteller i dit nærområde – inde i større byer finder du hurtigt mødelokaler.