By Falengreen – til dig som ønsker professionelle hårprodukter uden parfume

23. oktober 2020

Sponseret indlæg

Leder du efter en ny hårplejeserie? Synes du, det er svært at finde professionel hårpleje, som ikke indeholder parfume? Så bør du tage et kig på By Falengreen.

By Falengreen er en af de få professionelle danske hårplejeserier, der er svanemærket, og produkterne i serien uden parfume er deklareret i samarbejde med Astma og Allergi Forbundet i Danmark. Produkterne fra By Falengreen er listet på den såkaldte “positivliste”, som bruges til at vejlede danske frisører til valg af positive og sunde produkt alternativer. Med By Falengreen produkterne gør du ikke blot noget godt for dig selv og dit hår, men også for miljøet. Dette er nemlig en miljøvenlig hårplejeserie, som består af bæredygtig emballage. Den er også skånsom for huden samtidig med, at den er uden parabener, parfume og silikone – med andre ord, så går du altså ikke helt galt i byen, hvis du beslutter dig for at prøve produkterne fra By Falengreen.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af By Falengreen.

Stort udvalg af forskellige produkter

Blandt det store udvalg finder du bl.a. By Falengreen Volume Shampoo no 02. Denne shampoo indeholder lette ingredienser, der løfter håret og tilfører fugt uden at tynge håret. Den indeholder solsikkeolie, der virker uv-beskyttende og derved forlænger hårfarvens holdbarhed Denne shampoo indeholder desuden guar-bønner og raps-, palme- og kokosolie, der giver et blødt og glansfuldt hår.

Du finder også By Falgreen Hair Serum no 11, som er en plejende serum, der reparerer spaltet hår og gør det stærkt og fleksibelt. Dette serum indeholder blandt andet hvedeprotein, der har en styrkende virkning på håret og samtidig beskytter mod uv-stråling og tilfører fugt til håret.

Det kan også være, at du leder efter en ny hårvoks – dette kan By Falengreen også hjælpe med. Wax Strong Hold no 15 er en voks, der giver et stærkt men alligevel fleksibelt hold til kort hår. Voksen klæber ikke, men den er let medgørlig og håret kan nemt restyles i løbet af dagen.

By Falengreen Volume Spray no 13 er en fylde- og glansgivende spray. Den giver volumen og et fleksibelt hold og indeholder blandt andet hvedeprotein, der styrker håret og virker solbeskyttende og fugtgivende.

Relateret Artikler

Hvilke hjemmesider bør enhver forbruger kende til?

Hvilke hjemmesider bør enhver forbruger kende til?

Som forbruger er det vigtigt at have adgang til nøjagtige oplysninger om de produkter, vi køber. De mange valgmuligheder kan gøre det svært at beslutte, hvad der virkelig er den bedste løsning til vores behov. At følge forskellige hjemmesider og blogs, der...

Når du altid vil have det bedste af det bedste

Når du altid vil have det bedste af det bedste

Der er ikke noget, der er meget værre end at komme hjem med et produkt, som man ofte har brugt en del penge på og så efter en tid ikke føle, at det lever op til de forventninger, man havde til det. Måske fungerer det slet ikke efter hensigten, eller også går det meget...

Julen nærmer sig – Find dine adventsgaver her

Julen nærmer sig – Find dine adventsgaver her

Er du på udkig efter adventsgaver nu hvor julen nærmer sig? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Nu hvor du er på udkig efter adventsgaver, kan du finde det store udvalg her på hjemmesiden. De har nemlig et bredt udvalg af både smukke og sjove adventsgaver,...