By Falengreen – til dig som ønsker professionelle hårprodukter uden parfume

23. oktober 2020

Sponseret indlæg

Leder du efter en ny hårplejeserie? Synes du, det er svært at finde professionel hårpleje, som ikke indeholder parfume? Så bør du tage et kig på By Falengreen.

By Falengreen er en af de få professionelle danske hårplejeserier, der er svanemærket, og produkterne i serien uden parfume er deklareret i samarbejde med Astma og Allergi Forbundet i Danmark. Produkterne fra By Falengreen er listet på den såkaldte “positivliste”, som bruges til at vejlede danske frisører til valg af positive og sunde produkt alternativer. Med By Falengreen produkterne gør du ikke blot noget godt for dig selv og dit hår, men også for miljøet. Dette er nemlig en miljøvenlig hårplejeserie, som består af bæredygtig emballage. Den er også skånsom for huden samtidig med, at den er uden parabener, parfume og silikone – med andre ord, så går du altså ikke helt galt i byen, hvis du beslutter dig for at prøve produkterne fra By Falengreen.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af By Falengreen.

Stort udvalg af forskellige produkter

Blandt det store udvalg finder du bl.a. By Falengreen Volume Shampoo no 02. Denne shampoo indeholder lette ingredienser, der løfter håret og tilfører fugt uden at tynge håret. Den indeholder solsikkeolie, der virker uv-beskyttende og derved forlænger hårfarvens holdbarhed Denne shampoo indeholder desuden guar-bønner og raps-, palme- og kokosolie, der giver et blødt og glansfuldt hår.

Du finder også By Falgreen Hair Serum no 11, som er en plejende serum, der reparerer spaltet hår og gør det stærkt og fleksibelt. Dette serum indeholder blandt andet hvedeprotein, der har en styrkende virkning på håret og samtidig beskytter mod uv-stråling og tilfører fugt til håret.

Det kan også være, at du leder efter en ny hårvoks – dette kan By Falengreen også hjælpe med. Wax Strong Hold no 15 er en voks, der giver et stærkt men alligevel fleksibelt hold til kort hår. Voksen klæber ikke, men den er let medgørlig og håret kan nemt restyles i løbet af dagen.

By Falengreen Volume Spray no 13 er en fylde- og glansgivende spray. Den giver volumen og et fleksibelt hold og indeholder blandt andet hvedeprotein, der styrker håret og virker solbeskyttende og fugtgivende.

Relateret Artikler

Sikre dine smykkers opbevaring med et smykkeskrin

Sikre dine smykkers opbevaring med et smykkeskrin

Smykkeskrin er ikke kun en god måde at opbevare dine smykker på ét sted, men de sikrer også deres holdbarhed. Vores smykkeskrin findes i flere forskellige størrelser og former, så du kan måske finde det perfekte smykkeskrin her hos By Stine Winther. Dine højtelskede...