DC-Supply tilbyder smarte containerløsninger som et venterum i container og en 8 fods container til transport

DC-Supply har en containerløsning til dig! Denne virksomhed har både produceret og leveret containerløsninger til forskellige formål over hele verden siden 1981. Mangler du derfor en container af en hvilken som helst art, står erfarne ingeniører, bygningskonstruktører, smede og tømrere klar med håndværk i særklasse, der passer perfekt til dig og dine behov.

Et venterum i container er en smart løsning

En container kan bruges til meget, idet det er en smart og midlertidig løsning på diverse problemstillinger. For eksempel har DC-Supply produceret og leveret venterum i containere til en virksomhed i Grønland. Dette venterum i container gjorde det muligt for indbyggere at nyde den flotte udsigt over havnen, mens de ventede på en båd – inden døre! Det var vigtigt for DC-Supply, at deres venterum i container ikke blev indelukket, hvorfor hele den ene langside blev udskiftet med et stort glasparti. Venterummet blev også forsynet med solcelle-drevet el, sådan at det både kunne varmes op og belyses. Samtidig blev det også muligt for ventende borgerne at oplade deres telefoner. Et venterum i container var derfor en fantastisk løsning på et simpelt problem. Netop dette venterum i container blev bygget på virksomhedens eget værksted, hvorefter det blev fragtet til Grønland og opstillet ved hjælp af lokal arbejdskraft. Det var en gammel skibscontainer, der blev genbrugt og endte op på den grønlandske havn.

Kvalitetssikret 8 fods container til transport og opbevaring

Containere fås også i forskellige størrelser hos DC-Supply, sådan at du kan få fat på en model, der passer netop dine behov. For eksempel er en 8 fods container en mulighed, der er anvendelig til mange forskellige formål. En 8 fods container bruges ofte som lagerplads på byggepladser, men kan også bruges til transport af gods med både lastbil og skib. Hos DC-Supply kan du få en 8 fods container i både en standardmodel og i form af en miljøcontainer. En miljøcontainer er specialbygget til at kunne opbevare miljøskadeligt affald, som for eksempel kemikalier, maling eller spildolie. En minicontainer som en 8 fods container fra DC-Supply leveres altid i høj kvalitet, hvilket betyder, at de kan modstå mange års flittig brug. Både sikkerhed og fleksibilitet er derfor i top, hvilket understreges af de indbyggede gaffellommer. En 8 fods container kommer desuden med et rumindhold på hele 9,7 m3, hvilket vil sige, at du får masser af lagerkapacitet til enten affald eller opbevaring af for eksempel værktøj. Skal du bruge din container til sidstnævnte, har du også mulighed for at få installeret reoler og skabe, der gør det muligt for dig at organisere dit inventar bedst muligt.

Læs mere om muligheden for venterum i containere eller den praktiske 8 fods container på www.dc-supply.dk.