Den flotteste borddækning

Der er mange måder at forkæle dine gæster på, når du inviterer til middag eller stor fødselsdagsfest. Hvis der er noget særligt at fejre, så er det oplagt at bruge tid med dem, som du holder af og altid griner sammen med. Og når man samles om et lækkert måltid, flyder snakken så dejligt, imens alle maver bliver dejligt fulde med lækre sager og veltilberedt mad. Og når I skal sidde omkring bordet, så sørg for at din borddækning sidder lige i skabet.

4 simple trin til et smukt bord

Det kan du gøre ved at følge 4 simple trin – så er du næsten sikker på, at du får dækket et smukt bord.

  1. Start med at finde ud af, hvor mange mennesker I bliver. Sørg for, at der er en stol til hver enkelt person, hvor der er god afstand mellem armlænene, så I ikke kommer til at sidde alt for tæt skulder mod skulder.
  2. Herefter skal du have placeret de mest basale ting foran hver enkelt siddeplads. Her skal være tallerkener, bestik, vandglas og måske et kaffekrus eller et vinglas, afhængigt af hvilket måltid du har inviteret til. På hjemmesiden finder du et bredt udvalg af forskellige stel, så du kan sørge for at det hele passer flot sammen.
  3. Når du har placeret dit service på bordet, skal du til at pynte op med flotte servietter. De kan være engangsservietter eller i stof, det kommer helt an på dit temperament, og om du ønsker at vaske dem i vaskemaskinen bagefter. Du kan folde servietterne smukt, så dine gæster kan se, at du har gjort noget ud af din borddækning.
  4. Når du har styr på servietterne, kan du passende købe noget pynt til bordet, som har samme tema eller farve. Måske skal du have en bordløber eller nogle flotte blomster, som du kan sætte i små vaser omkring på bordet.

Rigtig god fornøjelse med din borddækning.