Derfor bør du investere i et spejl med lys

Spejle med lys er spejle, som har indbygget belysning – det vil sige, at lyset enten er i selve rammen, skinner ned fra et frontpanel eller sidder bag ved spejlet, hvilket også kaldes baggrundsbelysning. Spejle med lys er blevet mere og meget populære i løbet af de seneste år, og det er der god grund til. Udover LED pærens lange levetid og mindre strømforbrug, så er der flere forskellige fordele ved spejle med lys. Læs om et par stykker af dem i artiklen herunder.

Bedre belysning foran spejlet

Det er lige præcis foran spejlet, at vi har brug for godt lys. Det er der, vi lægger vores makeup, barberer os osv. Altså handlinger, hvor vi har brug for at kunne se tydelige detaljer, så vi sikrer os et præcist resultat. Derfor er det så smart, at et spejl med lys giver ekstra godt lys i området omkring spejlet – blandt andet dit ansigt. På linket finder du et stort udvalg af forskellige typer spejle med lys med forskellige størrelser, designs og funktioner.

Moderne og stilfuldt design

Et spejl med lys er ikke bare et spejl – det er en del af udsmykningen og indretningen. Spejle med lys er nemlig stilrene, hvilket gør at de passer ind i alle slags rum, og de giver et moderne og minimalistisk udtryk. De pynter godt på badeværelset og kan få alle badeværelser til at se elegante ud. Du får derfor både funktionalitet og flot indretning med et spejl med lys.

De mange smarte funktioner

Spejle med lys kommer med flere forskellige funktioner, alt efter det spejl du vælger. For eksempel er det på mange af spejlene muligt at justere på lyset og enten dæmpe for en mere rolig atmosfære eller forstærke det, når du virkelig har brug for godt lys – eller ændre farvetemperaturen. Det er også muligt at finde spejle med lys, der har en antidug funktion. Det vil sige, at du kan tænde for varmen i spejlet, så det ikke dugger til, når du går i bad. Du kan faktisk også få spejle med et bluetooth-system, så du kan høre radio eller musik imens du bader eller gør dig klar. Bliver det smartere? Læs meget mere om de forskellige spejle hos Spejlfabrikken, og find lige præcis det spejl med lys, der har de funktioner og kvaliteter, du søger.