Derfor er bilferien federe på passagersædet

12. november 2022

Sponseret indlæg

Bilen er pakket godt op. Den oppustelige and er den eneste, der faktisk kan se ud ad bagruden, og nu nærmer spørgsmålet sig: hvem skal køre?

Vi kender alle en hvis allerførste ord var: ”Shut-gun”. Hvis du altid ender med at skulle køre de længste og kedeligste strækninger på turen, er det på tide, at du begynder at kæmpe for passagersædet. Her er et par grunde til, at bilferien er langt federe som passager.

Mr. DJ

Enhver ved, at chaufføren intet har at skulle have sagt, når det gælder kørselsmusik. Du har som carpool-karaokemester et ansvar for at skabe den gode stemning med din playliste, derfor bør du også tage højde for, at et par af playlistens sange falder i familiens smag – det er også for dit eget bedste.

Har I en lang tur foran jer, kan det også være nu, at I sætter en lydbog på.

Det kan være godt at have et par lydbøger ved hånden til den lange tur. Mangler du lydbogsinspiration til den næste bilferie, kan Chapter hjælpe dig med anbefalinger, der kan falde i hele familiens smag.

Men, lad os være ærlige, bilturen er bare sjovere som passager end som fører. Her er nogle grunde til, at du bør øve dig på shut-gun.

Jeg spotter en…

Billege! Nogle hader dem, andre elsker dem. Overrask familien med at have forberedt helt obskure billege til turen. Lad kun fantasien og kørselsessikkerheden sætte grænserne for legene. Fordelen ved at være den eneste, der kender legenes regler og formål, er, at du næsten er garanteret en sejr hver gang.

Med risiko for, at der sidder en dårlig taber på bagsædet, er det en vigtig opgave, at man som passager på forsædet har sørget for, at snacklageret er godt fyldt til turen. Vingummi er det bedste plaster på såret.

Relateret Artikler

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Vælg at tage busser Silkeborg og red klimaet

Busser Silkeborg er en god måde at komme rundt i byen på. De er rene og komfortable og har moderne faciliteter som f.eks. WiFi, stikkontakter og aircondition. Busserne giver også nem adgang til alle seværdigheder og attraktioner i denne charmerende danske by. Uanset...

Biker boots har det hele

Biker boots har det hele

Biker boots er designet til at give den bedste beskyttelse og komfort til dem, der kører på motorcykel. Biker boots findes i mange forskellige stilarter, lige fra klassiske snørestøvler til højtsiddende modeller med spænder eller lynlåse. Bikerstøvler er typisk...

Eksperimenter med frækt undertøj i soveværelset

Eksperimenter med frækt undertøj i soveværelset

Frækt undertøj er den perfekte måde at krydre dit sexliv på og udforske dine frække lyster. Dette voksenlegetøj findes i mange forskellige stilarter, lige fra sexede blonde-strengs og g-strenge til frække seler og bondageudstyr. Uanset om du leder efter noget, der er...