Derfor er bilferien federe på passagersædet

12. november 2022

Sponseret indlæg

Bilen er pakket godt op. Den oppustelige and er den eneste, der faktisk kan se ud ad bagruden, og nu nærmer spørgsmålet sig: hvem skal køre?

Vi kender alle en hvis allerførste ord var: ”Shut-gun”. Hvis du altid ender med at skulle køre de længste og kedeligste strækninger på turen, er det på tide, at du begynder at kæmpe for passagersædet. Her er et par grunde til, at bilferien er langt federe som passager.

Mr. DJ

Enhver ved, at chaufføren intet har at skulle have sagt, når det gælder kørselsmusik. Du har som carpool-karaokemester et ansvar for at skabe den gode stemning med din playliste, derfor bør du også tage højde for, at et par af playlistens sange falder i familiens smag – det er også for dit eget bedste.

Har I en lang tur foran jer, kan det også være nu, at I sætter en lydbog på.

Det kan være godt at have et par lydbøger ved hånden til den lange tur. Mangler du lydbogsinspiration til den næste bilferie, kan Chapter hjælpe dig med anbefalinger, der kan falde i hele familiens smag.

Men, lad os være ærlige, bilturen er bare sjovere som passager end som fører. Her er nogle grunde til, at du bør øve dig på shut-gun.

Jeg spotter en…

Billege! Nogle hader dem, andre elsker dem. Overrask familien med at have forberedt helt obskure billege til turen. Lad kun fantasien og kørselsessikkerheden sætte grænserne for legene. Fordelen ved at være den eneste, der kender legenes regler og formål, er, at du næsten er garanteret en sejr hver gang.

Med risiko for, at der sidder en dårlig taber på bagsædet, er det en vigtig opgave, at man som passager på forsædet har sørget for, at snacklageret er godt fyldt til turen. Vingummi er det bedste plaster på såret.

Relateret Artikler

Omfattende Tandplejetjenester hos Tandklinik Herlev

Omfattende Tandplejetjenester hos Tandklinik Herlev

At finde en tandklinik, der tilbyder en bred vifte af tjenester under ét tag, kan være en lettelse for mange. Hos Colosseum Tandlægerne Tandklinik Herlev forstår man vigtigheden af at bevare et sundt smil. Fra regelmæssige tandeftersyn til professionel tandrensning,...

Opnå et skinnende rent hjem effektive rengøringsmidler

Opnå et skinnende rent hjem effektive rengøringsmidler

At opretholde et rent og organiseret hjem er ikke kun behageligt for øjet, men det skaber også en sund og hygiejnisk leve- og arbejdsmiljø. Med det rigtige udvalg af rengøringsmidler kan du nemt og effektivt tackle selv de mest genstridige pletter og snavs, og...

Optimer forretningsdriften med entreprise løsninger

Optimer forretningsdriften med entreprise løsninger

Entreprise, i forretningsmæssig sammenhæng, henviser til store og komplekse projekter eller forretningsenheder, typisk udført af virksomheder eller organisationer. Det kan omfatte alt fra byggeprojekter og infrastrukturudvikling til teknologiske implementeringer og...