Derfor er vekslende arbejdsstillinger vigtigt

Flere og flere af os danskere får stillestående arbejde. Alle, som enten arbejder på kontor eller klinik, vil nok kunne skrive under på, at de bruger mange timer om dagen i en kontorstol, og selvom at vi er blevet mere opmærksomme på kropsholdninger og siddestillinger, så kan kontorstolen bare ikke erstatte fysisk aktivitet. Vores kroppe er ikke lavet til at sidde ned 8 timer om dagen og arbejde foran en skærm – hverken for vores krop eller vores øjne. Officefit vil gerne afhjælpe danskerne med deres fysiske skevanker, som kan komme af stillesiddende arbejde og generelt arbejde, hvor du står i en træls eller akavet position for din krop. Det vil de gøre ved forskellige hjælpemidler, som du som arbejdsgiver kan købe til dine medarbejder, så du er med til at fremme sundheden blandt dine medarbejder.

Hvad tilbyder Officefit?

Officefit er en hjemmeside, som tilbyder en månedlig betaling pr. medarbejder du har ansat, eller som ønsker at benytte sig af Officefits udvalg. Der er alt fra løbebånd, som du kan stille under dit skrivebord, og dermed gå stille og roligt mens du arbejder, til forskellige vippebræts, som holder din ryg og krop igen. Der kan også købes elastikker, som kan bruges som styrketræning af ryg, nakke, skulder og arme. På den måde kan du også forebygge eventuelle skader forbundet med siddende arbejde.

Hvorfor er det vigtigt at bruge penge på det?

Selvfølgelig er det mange penge at skulle investere i forskellige hjælpemidler såsom gå-bånd, vippebræts, fodskamler, træningselastikker osv. når pengene skal falde, men på den lange bane kan du nemt få tjent de penge ind igen, hvis det både gør medarbejderne sundere og stærkere, og hvem ønsker ikke det for sine medarbejdere? Hvis du ønsker at vide mere om de gode arbejdsstillinger og dine muligheder, så vil Officefit gør dig klogere på, hvorfor vekslende arbejdsstillinger er vigtigt.