Din to-go kaffe har fortjent en ordentlig kop

Kaffe to-go er blevet en populær løsning, som rigtig mange danskere også nyder i stor stil. Det er en god måde at tage kaffen med sig på farten, om du skal på arbejde, rejse eller bare have en hurtig kop.

Men det skal være nemt at have drikkevarerne med i hånden, og derfor skal der også benyttes de rigtige to-go kaffekopper.

To-go kaffekopper

At have kaffe med på turen er noget, der kan bringe nydelse og holde humøret oppe for langt de fleste. Derfor er det en god ide med to-go kaffekopper, så kan du nyde din favoritkaffe alle steder.

Du kan tage kaffen med i to-go kaffekopper på tur i parken, skoven eller måske på en gåtur i byen – helt uden at brænde dine fingre. Derfor er det også en løsning, som både virksomheder og private gør brug af.

Høj kvalitet og lavet til dine særlige behov

Kopper af plastik er ude, og to-go kaffekopper i pap er inde. Derfor er det oplagt at benytte papkrus, som heldigvis findes i rigtig god kvalitet. Hos Papkrus.dk kan du blandt andet vælge mellem papkrus i modeller som Single Wall, Ripple Wrap og Double Wall. Oveni findes kopperne i en række forskellige farver.

Og så skal du også have de rigtige drikkelåg til din to-go kop, som du også finder hos Papkrus.dk.

Det er desuden også muligt at få lavet to-go kaffekopper med virksomhedens logo eller budskab på. Det er en god måde for virksomheder at sikre effektiv branding, fordi koppen kommer med ud i den store verden.

Kan bruges mange steder

To-go kaffekopper, der kan købes via Papkrus.dk, kan bruges til mange forskellige lejligheder. De er selvfølgelig oplagte til caféer, restauranter og andre steder, hvor der sælges kaffe til folk, der er på farten. Kaffekopperne kan også bruges ved events, messer eller i virksomheder, så de ansatte kan tage kaffe med på farten, men også alle andre steder, hvor der serveres kaffe.

Den rigtige størrelse

Når du skal vælge to-go kaffekopper, skal du beslutte dig for, hvilken størrelse der er passende. Du kan få papkrus i en række størrelser fra 10 cl og op til 48 cl. Størrelsen kommer derfor an på behovet.

En almindelig kop kaffe serveres typisk i et 24 cl krus, men nogle foretrækker en større kop kaffe, mens andre foretrækker en espresso to-go i en mindre kop.