Dixit og EXIT spil med hurtig levering hos brætogbrikker.dk

Hos Bræt og Brikker kan du købe spil i alle genrer. Webshoppen byder bl.a. på flere titler fra fantastiske Dixit samt de mystiske EXIT spil, der er fyldt med gåder og spænding. Inviter vennerne over til spilaften allerede nu, fordi ved køb på braetogbrikker.dk får du dag til dag-levering. Du har også mulighed for at handle i den centrale butik i København.

Dixit handler om historiefortælling

Hos Bræt og Brikker finder du både Dixit på dansk og engelsk i forskellige udgaver. Det er en spændende serie, hvor man får lov til at prøve kræfter af som historiefortæller og i ens venners tankemønstre. Man lærer måske ting om ens nærmeste, som man ikke var bekendt med før!

Hos braetogbrikker.dk finder du alle Dixit titler inkl. Mirrors, Odyssey, Revelations og Harmonies. Det er et associationsspil, hvor man skal gætte hvilke kort, som de forskellige spillere er blevet inspireret af. Det handler derfor både om at kunne tolke de andre spillere, men også selv at tænke kreativt, fordi du skal kunne formulere en sætning ud fra en illustration, der er inden for spillets regler. Det lyder nemmere, end det er! Dixit er et spil, som kun på det varmeste kan anbefales. Især her i de grå vintermåneder er Dixit perfekt til at lede tankerne væk fra de kolde dage og hen mod et anderledes univers. Læs mere om Dixit og de forskellige udgaver på braetogbrikker.dk, hvor du får fri fragt over 499 kroner.

EXIT spil – exit rooms med spænding og gåder

EXIT spil er en fantastisk kombination af hygge og mystik. Disse spil efterligner de forskellige exit rooms, som findes rundt omkring i landet – et sted, som mange af os har stiftet bekendtskab med via teambuilding, bachelors osv. Hvis du er fan af gåder og mystiske spørgsmål, så kommer EXIT spil til at være et hit. De er fantastiske sammen med vennerne eller andet godtfolk, og de fås i rigtig mange udgaver, så man aldrig løber tør! Hos Bræt og Brikker finder du alle de kendte EXIT spil heriblandt The Cursed Labyrinth, The Gate Between Worlds og The Sacred Temple. De fik tildelt en titel i 2017, som svarer til brætspillenes Oscar, og i dag er de lige så populære som nogensinde! Det forførende ved EXIT spil er bl.a., at man er i stand til at forvandle en stue eller et næsten hvilket som helst rum til et spændingsmoment.

Find de bedste brætspil online i dag! Du finder også Ticket to Ride, Catan, Matador og mange flere hos Bræt og Brikker.