Drik økologisk juice og gør noget godt for kroppen

Får du nok at drikke i løbet af en dag? Tænker du over, hvad du drikker, og ønsker du at drikke noget, der er godt for kroppen? Så bør du begynde at drikke noget økologisk juice.

De fleste af os kender til reglen om, at vi bør drikke 2 liter væske om dagen. Denne tommelfingerregel er også helt fin, men det, vi også bør overveje, er, hvad vi drikker. Der er ingen tvivl om, at rent vand er noget af det, vi bør drikke mest. Når det så er sagt, så bør vi også drikke lidt varieret, og her er læskedrikke et godt alternativ, da de både smager af mere, samtidig med at de indeholder masser af sunde vitaminer og mineraler, som er virkelig godt for kroppen. Derfor bør du også altid have noget økologisk juice eller saft i køleskabet, hvis blodsukkeret skulle falde.

Du kan typisk mærke på dig selv, hvornår du bør drikke noget mere. Et klassisk tegn på mangel af væske er hovedpine. Dette er et velkendt tegn på dehydrering, og her er både vand og økologisk juice rigtig godt. Andre tegn kan også være tør hud, kolde hænder og mørk urin.
Hvis du mangler noget frisk væske til køleskabet, så finder du her et stort udvalg af økologisk juice.

Få dit daglige frugtindtag med økologisk juice

De fleste af os kender også til kostrådet om at indtage 6 stykker frugt om dagen – altså 600 gram frugt og grønt. En del af dette indtag må godt være gennem juice, og her kan du med stor fordel vælge økologisk juice med lækre frugter og grøntsager, som ikke er sprøjtet med pesticider, hvilket er godt for både dig og familien. Der er et hav af smagsvarianter, og derfor er der garanti for, at du finder en smag eller to, som passer til lige præcis dine behov. Her finder du bl.a. biodynamisk og økologisk juice fra Voelkel eller de lækre MOKO safter. Fælles for disse drikke er, at de med garanti kan slukke tørsten, hjælpe på blodsukkeret samt det daglige frugtindtag.