Drømmer du om at blive den næste Masterchef?

Der findes nok ikke særlig mange, som ikke ved, hvad Masterchef er for et program. Madprogrammer har den virkning, at de samler os, se bare på ”Den Store Bagedyst”. Dette skriv skal ikke handle om, hvordan du tilmelder dig Masterchef, eller hvad krævene er, for at kunne deltage. Det skal mere handle om alle de lækre hjælpemidler, som man kan bruge i køkkenet og dermed lave endnu bedre mad. Hvis du er en rigtig madnørd, og det skal selvfølgelig forstås på den bedst mulige måde, så har du helt sikkert dit køkken fyldt op med en masse mere eller mindre pæne maskiner. Det er ikke sikkert, at din partner er lige så tilfreds med dine madmaskiner, som du selv er, men forhåbentlig når du har læst dette skriv, vil du kunne tilføje en ekstra maskine til samlingen, nemlig en sousvide.

Hvad er en sousvide?

Hvis du er en fast seer af Masterchef, har du helt sikkert hørt ordet ”sousvide” et par gange eller to. Det var ikke et køkkenredskab, som var almindelig at eje for bare få år tilbage, men efter at madlavning er blevet en national hobby, er en sousvide lige så meget til dig, som bare elsker at lave mad. For at kunne bruge en sousvide skal du have en vakuumpresser, der for eksempel kan vakuumpakke et stykke kød. Når kødet kommer ned i din sousvide bliver det tilberedt ved en lav temperature over en længere periode, hvilket giver et helt fantastisk stykke kød.

Mange forskellige slags

Der findes mange forskellige sousvide i mange forskellige prisklasser, så du skal selvfølgelig spørge dig selv, hvor mange penge er du villig til at ofre for en sousvide. Er du også blevet nysgerrig på at finde ud af, hvordan den virker, og om du skal have en? Så bliv klogere og se udvalget af sousvide.