Du har ret til en familieretsadvokat

Kommunen har ret til at starte en sag i Familieretshuset, hvis der skal træffes en afgørelse om forældremyndighed, bopæl for barnet eller generelle uenigheder om samvær.

Det er Familieretshusets ansvar at undersøge sagen og dele oplysninger med kommunen. Hvis de er enige om, at der skal åbnes en sag, så er det vigtig, at du får dig en familieretsadvokat, som kan hjælpe dig gennem processen.

Hvad er en familieretsadvokat?

Familieretsadvokater er advokater med speciale inden for familie- og samværssager. De kan rådgive og hjælpe familier med løsning af konflikter og juridiske spørgsmål.

Du kan sikre dig rådgivning af en kvalificeret familieadvokat, hvis du kontakter Samværsadvokaten. Hos Samværsadvokaten får du en familieretsadvokat med mange års erfaring inden for familieret og socialret.

Familieretsadvokater adskiller sig fra andre advokater, da de udelukkende arbejder inden for familieretssager. Derfor er du garanteret, at de har både erfaring og stor viden inden for familieretten.

Hvad kan advokaten hjælpe dig med?

En familieretsadvokat kan blandt andet støtte dig i sager om ægteskab, samliv, skilsmisse, samlivsophør og forældremyndighed. Familieretsadvokater er specialiserede inden for disse områder og kan hjælpe dig, uanset hvad for en familieretslig problematik, som du står overfor.

At arbejde sammen med en familieretsadvokat er naturligvis en udgift, som du skal kunne dække. Dog er det en lille pris at betale for at sikre dig, at dine rettigheder respekteres og overholdes i alvorlige familiesager.

Svært at stå med alene

Samværssager er svære at stå med alene. Når der er tale om familiesager, så drejer det sig om sårbare emner. Derfor er der som oftest mange følelser involveret i sagen, hvilket kan gøre det svært at holde hovedet koldt og træffe de rette beslutninger.

Derfor anbefales det altid, at du allierer dig med en professionel familieretsadvokat, der ikke har nogen personlige forhold til sagen. De kan guide dig gennem de svære beslutninger og juridiske spørgsmål, så du sikres det bedst mulige udfald af sagen.

Familieretsadvokater sikrer dine rettigheder

Når kommunen tager din sag op i Familieretshuset, så er det vigtigt, at dine rettigheder beskyttes i alle deres beslutninger. Samværsadvokaten har stor erfaring i at repræsentere både forældre og børn i en lang række forskellige sager.

Deres fokus ligger på at skabe et tæt forhold med dig som klient, så du føler dig hørt gennem hele sagen. Et samarbejde med en familieretsadvokat skal føles tryg – især når sårbare emner behandles.