Du kan finde skruer hos Møller & Mammen

Når du har brug for tilbehør til hjemmet, så kan du regne med Møller & Mammen. De har et bredt udvalg af forskelligt isenkram, så du finder alt, du skal bruge. Du kan blandt andet finde skruer af enhver art, men også være helt sikker på at finde eksempelvis det rette badeværelsestilbehør.

Møller & Mammen har skruer til alle dine projekter

Skal der skrues ting i vægge, på møbler, døre eller andre steder, så er det selvfølgelig vigtigt at have skruer til rådighed. Hos Møller & Mammen finder du alle de skruer, du har brug for til ethvert projekt i både hjem og på arbejdspladsen. Tager du et kig på deres udvalg, kan du hurtigt få et overblik over deres forskellige skruer, da de har inddelt dem i kategorier. Det er netop for at gøre det lettere for dig, så du ikke skal søge længe efter den type, du leder efter. I udvalget af skruer finder du messingskruer, sorte unbracoskruer, maskinbolte, franske skruer og gevindstænger blandt mange andre typer. Du finder også praktisk tilbehør som nylonskiver, der bruges for at undgå skader på underlag, og de giver bedre greb. Mangler du skruer, eller andet isenkram, så kan du tage ind forbi www.moller-mammen.dk eller deres fysiske butik i København K.

Få pænt badeværelsestilbehør fra kvalitetsmærker

Hos Møller & Mammen kan du finde alt badeværelsestilbehør, der giver sidste elementer til dit badeværelse. Du kan blandt andet finde toiletrulleholder, kurve og hylder til badet, brusere og slanger samt brusesæt og meget andet. Deres badeværelsestilbehør fås fra mærker som Søe-Jensen, VILLA og House. De laver alle sammen flotte produkter, der kan passe perfekt ind i dit hjem. Du kan blandt andet få badeværelsestilbehør i messing, forkromet eller matsort overflade. Det gør det muligt at få et flot udseende på badeværelset, der matcher den stil, du har i resten af hjemmet. Badeværelsestilbehør udfylder muligvis først og fremmest en funktion, men bør også være flot at se på. Det giver en helhed i rummet, og du kan altid være tilfreds, når du ser det flotte badeværelsestilbehør. Du kan desuden mikse og matche, som du har lyst, eller blot tage produkter fra samme producent. Tag ind forbi www.moller-mammen.dk, hvis du har brug for badeværelsestilbehør i flot design og høj kvalitet.

Møller & Mammen sørger altid for at opdatere deres lager med gode og effektive produkter. Derudover er du altid sikret god kundeservice fra faguddannet personale, der kan besvare alle dine spørgsmål.