Elektronik til kontoret

Langt fra alle er elektronikhajer, og derfor er der mange, der er forholdsvist fortabte, når de står i den situation at skulle købe elektronik til dem selv eller andre. Et sted, hvor man i særgrad skal bruge en masse elektroniske apparater, er i kontorrummet. 

Printerens mange sider

Det første elektroniske apparat i kontoret, som vi kommer ind på, er en printermaskine. De kan være lidt af en videnskab, hvis ikke man i forvejen er særlig bekendt med dem. Der er to slags: laserprintere og blækprintere. Til laserprintere skal bruges toner for at kunne få nogen form for farve nedfældet på papiret. En toner er for eksempel en sort toner til Hp CF540X. Tonere kan være originale og kompatible. Fordelen ved at købe en kompatibel toner fremfor en original er, at den kan være billigere og lige så funktionel. Blækprintere skal bruge blækpatroner til farvning. Derudover er blækprintere grafisk mere kvalitetsprægede, mens laserprintere fremkalder skarpere bogstaver. Det kan være, det er relevant information, hvis du har nogle specifikke behov.

Sammensæt dit eget computer set-up

Et elektronisk apparat, man næsten ikke kan undgå at have stående i sit kontor er en computer og en computerskærm samt tastatur. Medmindre du normalvis kun bruger en computer på din fysiske arbejdsplads, har du sandsynligvis dette set-up. Her skal du vurdere, om du til dit arbejde behøver en eller to skærme. Med to kan du danne overblik over mange åbner faner på én gang, men er det irrelevant, vil det selvfølgelig være meningsløst at have. Tastaturer er i høj grad en smagssag. Nogle bryder sig mest om tastaturer med høje knapper, så man virkelig kan fornemme det, når man taster. Andre vil hellere være fornemmelsen foruden og søger af den grund et så fladt tastatur, som de nærmest kan finde. Sådan hænger det også sammen med lys i tastaturet.