En luksuriøs shoppen oplevelse fra sofæns ro og mag

For modenørder og tøjelskere er der rigtig mange online shopping muligheder, hvor man kan få tilfredsstillet sine fashion-cravings. At shoppe hjemme fra er ubesværet og overskueligt, og kan være med til at gøre hverdagen lidt nemmere, så man undgår stress og jag i de store magasiner. Især hvis man som modeelsker, er op udkig efter noget specifikt, så kan et hvert storcenter være en ustruktureret jungle!

Følelsen af at være i en specialbutik igennem skærmen

Hvis man er en garvet shopper og man kan sin modeuge ABC, så er det tit besværligt at finde en hjemmeside, som sikrer garanti og ægthed af varerne, man efterspørger.

En kvalitetssikret København-baseret og bæredygtigheds-orienteret hjemmeside, som garanterer kvalitet og gode tilbud er Ellis Rosch. Ellis Rosch er skabt af modeelskere, hvortil de skriver, at de altid har det sjovt i udvælgelsen af hvert varenummer, men de tager deres udtryk og kundeoplevelse meget seriøst.

Denne butik er for modenørder og alle midt i mellem, som har besluttet sig for at forkæle sig selv med et lækkert stykke designertøj eller et par fede sko.

Den moderne shopping oplevelse

Hos Ellis Rosch har de ændret i deres betegnelser for kønsopdelingen, og man kan derfor ikke shoppe til mænd eller kvinder, men der er derimod to blandede kategorier, som hedder ”Maskulint” og ”Feminint”, hvilket er med til at modernisere en online shopping oplevelse.

Selvom opdelingen ikke er traditionelt, så kan man finde mange af de store modebrands som KENZO og Ganni, som de fleste tøjhandlende nok kan nikke genkendende til.

Noget som aldrig går af mode, når man finder en ny butik online, er at man kan blive medlem af kundeklubber, hvilket kan give adgang til rabatter og nys om hvilke mode-nyheder som er i vente. Traditionen om godt købmandskab bliver aldrig umoderne – heller ikke på det store internet!