En lys indretning af stuen, som ikke er så stor

Det er altid en smule svært at indrette, hvis man skal gøre det et sted, som ikke har særligt meget plads. Hvis du for eksempel står og skal indrette din stue, som ikke er så stor, kan det være lidt af en svær udfordring til tider – det er dog stadig muligt. Du kan læse videre her, for at finde ud af, hvad du kan gøre, når du skal indrette den lille stue i hjemmet.

Indvendige døre med glas

Det er bare lidt svært, hvis man skal indrette en stue med minimal plads. Det er dog vigtigt, at man prøver at se løsninger fremfor begrænsninger. Måske stuen har et stort dørparti, som fører ind til et andet rum? Denne dør er helt sikkert med til, at rummet ser endnu mindre ud, når den er lukket. Det kan derfor være en god ide at få indvendige døre med glasruder i, så man kan se igennem dem. Læs mere her.

Det vil nemlig gøre, at rummet automatisk kommer til at se større ud, fordi det ikke længere er så indelukket. Det er altså en perfekt løsning, hvis stuen har et dørparti, som kan skiftes ud med indvendige glasdøre – det vil også se super flot ud.

Pas på med de mørke farver

Når du skal indrette din stue uden så meget plads, er farver noget, du skal være meget opmærksom på. Disse er nemlig med til at gøre en hel masse for indretningen, og kan nemt få stuen til at se endnu mindre ud.

Det er en god ide at benytte mange lyse farver, så rummet kommer til at se mere åbent og lyst ud, da dette vil få det til at virke lidt større. Du kan sagtens benytte dig af mørke farver også, da det er en god kontrast – bare vær lidt påpasselig med disse.