En lys indretning af stuen, som ikke er så stor

31. januar 2022

Sponseret indlæg

Det er altid en smule svært at indrette, hvis man skal gøre det et sted, som ikke har særligt meget plads. Hvis du for eksempel står og skal indrette din stue, som ikke er så stor, kan det være lidt af en svær udfordring til tider – det er dog stadig muligt. Du kan læse videre her, for at finde ud af, hvad du kan gøre, når du skal indrette den lille stue i hjemmet.

Indvendige døre med glas

Det er bare lidt svært, hvis man skal indrette en stue med minimal plads. Det er dog vigtigt, at man prøver at se løsninger fremfor begrænsninger. Måske stuen har et stort dørparti, som fører ind til et andet rum? Denne dør er helt sikkert med til, at rummet ser endnu mindre ud, når den er lukket. Det kan derfor være en god ide at få indvendige døre med glasruder i, så man kan se igennem dem. Læs mere her.

Det vil nemlig gøre, at rummet automatisk kommer til at se større ud, fordi det ikke længere er så indelukket. Det er altså en perfekt løsning, hvis stuen har et dørparti, som kan skiftes ud med indvendige glasdøre – det vil også se super flot ud.

Pas på med de mørke farver

Når du skal indrette din stue uden så meget plads, er farver noget, du skal være meget opmærksom på. Disse er nemlig med til at gøre en hel masse for indretningen, og kan nemt få stuen til at se endnu mindre ud.

Det er en god ide at benytte mange lyse farver, så rummet kommer til at se mere åbent og lyst ud, da dette vil få det til at virke lidt større. Du kan sagtens benytte dig af mørke farver også, da det er en god kontrast – bare vær lidt påpasselig med disse.

Relateret Artikler

Derfor bør du lave dine egne møbler

Derfor bør du lave dine egne møbler

Det er nemt at gå til en butik og købe de møbler, du har brug for. Der er dog flere fordele ved at lave dine egne møbler i stedet. Når du laver dine egne møbler, har du fuld kontrol over design, materialer og finish. Mange tror, at det kan være svært at lave sine egne...

Synes du også, at tøjvasken kan virke uoverkommelig?

Synes du også, at tøjvasken kan virke uoverkommelig?

Huslige gøremål er måske ikke altid det sjoveste og mest spændende, når processen står på. Det kan gælde eksempelvis madlavning og rengøring af huset – eller sågar det at slå græs og klippe hæk i haven. Det kan måske også virke uoverskueligt at få tømt...

Køb Damaskus knive og Damaskus knivsæt på sevenspoons.dk

Køb Damaskus knive og Damaskus knivsæt på sevenspoons.dk

SevenSpoons leverer håndlavede, dansk designede knive i høj kvalitet, der udvikles med fokus på funktionalitet, bæredygtighed og et godt håndværk. Se udvalget af de populære Damaskus knive og Damaskus knivsæt deres webshoppen. Forkæl dig selv og dit køkken med en...