En sund arbejdsplads

Det nye år banker på døren, og mange mennesker forsøger med det gode gamle nytårsfortsæt: Tab dig. Men det virker sjældent, og kan være svært at holde sig til. Med søde fristelser derhjemme og især på jobbet bliver tallet på vægten svært at formindske. Er et sundt udvalg af mad og snacks vigtigt for dig på jobbet? Er du en arbejdsgiver eller en kollega, der bekymrer dig for dine medarbejderes sundhed? Så er en økologisk frugtkurv til levering måske lige præcis den service, du står og mangler.

Økologisk frugt til arbejdspladsen

Jagten efter økologisk firmafrugt kan ofte blive lang og sej. Supermarkederne leverer måske ikke et assorteret udvalg, og firmaet har måske ikke engang mulighed for, at tage i supermarkedet og købe frugt. Med en frugtkurv, der kan bestilles vha. få taster på computeren, som du eller din arbejdsgiver måske alligevel sidder foran hele dagen, kunne det ikke være nemmere at bestille lækker, økologisk og pakket frugt til arbejdspladsen. Det er en perfekt, let løsning, hvor det brede udvalg sikrer, at der er noget til enhver smag.

Frugt rundt omkring.

Et godt arbejdsmiljø består i høj grad i kvaliteten af maden, der findes på stedet. Når der betales for frokost og for godterne i tekøkkenet, så forventer man også, at der er noget lækkert at få fingrene i disse steder. Det er dog ikke kun pga. det faktum, at vi betaler for det, men også fordi, at det er et sundt og praktisk tilbud, at have frugt stående, at en sådan frugtkurv er en god investering. En frugtkurv med økologisk frugt kunne, på en mindre arbejdsplads, placeres i frokoststuen, som de fleste kommer et smut forbi. På et større kontor kunne den placeres rundt omkring i de små tekøkkener, som man alligevel ofte frekventere for at få en kop kaffe og en lille sludder med kollegaerne. Alt dette bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.