Environmental. Social. Governance – hvad er det?

Environmental. Social. Governance, også kaldet ESG, er et værktøj, der hjælper dig med at strukturere data. Så har din organisation brug for hjælp til at styre og kontrollere processer og politikker? Så bør du måske overveje at gøre brug af Environmental Social Governance. Det er en løsning, der gør det utrolig nemt for dig og resten af din organisation at dokumentere udviklingen af dine strategier. Så du kan nemt holde øje med, om din bæredygtighedsstrategi bliver omsat til handling – for det er naturligvis ret vigtigt. ESG registrerer alle fremskridt i din ESG-strategi, så alle i din virksomhed eller organisation kan vide, hvad der er blevet gjort, og hvad der skal gøres næste gang. Hvilket gør Environmental Social Governance til en både effektiv og pålidelig. Gå derfor ind og se fordelene ved en ESG-løsning til jeres virksomhed. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Hvorfor skal man gøre brug af Environmental. Social. Governance.

Environmental. Social. Governance, er et værktøj til registrering og analyse af data om miljømæssige, sociale og forvaltningsmæssige forhold, så har din organisation brug for hjælp til at styre og kontrollere processer og politikker? Så vil du måske overveje at gøre brug af Environmental Social Governance. Det er en løsning, der gør det utrolig nemt for dig og resten af din organisation at dokumentere udviklingen af dine strategier. Så du kan nemt følge med i, om din bæredygtighedsstrategi bliver omsat til handling – for det er naturligvis ret vigtigt. Din ESG-registrering registrerer alle fremskridt inden for miljømæssige, sociale og styringsmæssige emner, så alle i din virksomhed eller organisation kan vide, hvad der er blevet gjort, og hvad der skal gøres næste gang.

Nå dine mål med Environmental Social Governance

Dit register for miljømæssig social styring vil gøre det gennemsigtigt, hvilke mål der overordnet set opfyldes mest effektivt – scorekortet giver dig mulighed for at se den samlede præstation med et overblik med klare succesindikatorer for hvert målområde.” Miljømæssig social styring er en løsning der gør det utrolig nemt for dig og resten af din organisation at dokumentere udviklingen af dine strategier. Så du kan nemt overvåge, om din bæredygtighedsstrategi bliver omsat til handling – for det er naturligvis ret vigtigt.