Få designet dit helt eget smykke!

9. juli 2021

Sponseret indlæg

Smykker har igennem hele historien båret stor betydning for vi mennesker. I den tidlige menneskealder betød jægernes smykker, der bestod af f.eks. tænder eller knogler på snor, at de var dygtige jægere. Senere blev smykker fremstillet i kostbart guld og sølv, så alle kunne se, at indehaveren havde stor rigdom.

I dag har vi et noget mere almindeligt forhold til smykker. Det er en ting, vi udtrykker os med. Smykkerne er ofte dækket ind under begrebet accessories, fordi det er et naturligt tilbehør til vores påklædning, hvormed vi signalerer stil og personlighed. Stil er nemlig en meget individuel ting, som kan komme til udtryk på baggrund af ens person opfattelse af sig selv og sin verden. Derfor giver det også bedste mening, at man kan få smykker, der er som skræddersyet til dette udtryk – naturligvis allerbedst illustreret med unikke smykker!

Sådan gør du

For at få designet dit eget smykke, må du først tage kontakt til en guldsmed, som tilbyder denne form for service. Vi har talt med Hilbert Kbh, som er en lokal smykkedesigner i København med base nær Christianshavn, hvor personalet har fortalt os, hvor let det faktisk er at få lavet sit helt eget unika smykke.

Idéen

Det hele starter naturligvis med en idé til et unikt smykke. Måske du selv har nogle tanker, måske du ligefrem har været henne og finde billeder af design, du gerne vil bruge som inspiration.

Det kan også være, du gerne vil høre bud på, hvad der kunne være et spændende nyt smykke til din stil. Uanset hvad, skal du forbi din guldsmed til lidt idéudveksling og sparring.

Design og udarbejdelse

Efter at have talt med guldsmeden, modtager du senere et design. Måske det sidder lige i skabet, måske du ønsker tilpasninger. Når I er nået til enighed omkring det færdige design, udformer guldsmeden smykket.

Overdragelsen

Når smykket er blevet færdigproduceret, skal du naturligvis godkende det og betale for det. Hernæst kan du tage dit personlige smykke med hjem, vise det til verden og bruge det dagligt.

Som du kan se, er det slet ikke så svært at få lavet dit eget unika smykke – det er bare at komme i gang!

Relateret Artikler

Pas godt på din hovedbund til sommer, hvis du oplever hårtab

Pas godt på din hovedbund til sommer, hvis du oplever hårtab

Hvis man oplever hårtab, er det noget, som kan være rigtigt svært - det er nemlig noget, der kan være med til at påvirke hverdagen og humøret rigtigt meget. Det er dog vigtigt, at du har fokus på, hvordan du til sommer kan passe godt på din hovedbund, hvis du oplever...

Christina Lundsteen puder i tekstildesign og høj kvalitet

Christina Lundsteen puder i tekstildesign og høj kvalitet

Christina Lundsteens tekstildesigns er altid elegante og tilføjer et unikt præg til ethvert miljø. Hendes brede udvalg af puder findes i mange forskellige farver og mønstre, hvilket gør det nemt at finde den perfekte pude til dit hjem. Med Christina Lundsteen er du...