Få designet dit helt eget smykke!

9. juli 2021

Sponseret indlæg

Smykker har igennem hele historien båret stor betydning for vi mennesker. I den tidlige menneskealder betød jægernes smykker, der bestod af f.eks. tænder eller knogler på snor, at de var dygtige jægere. Senere blev smykker fremstillet i kostbart guld og sølv, så alle kunne se, at indehaveren havde stor rigdom.

I dag har vi et noget mere almindeligt forhold til smykker. Det er en ting, vi udtrykker os med. Smykkerne er ofte dækket ind under begrebet accessories, fordi det er et naturligt tilbehør til vores påklædning, hvormed vi signalerer stil og personlighed. Stil er nemlig en meget individuel ting, som kan komme til udtryk på baggrund af ens person opfattelse af sig selv og sin verden. Derfor giver det også bedste mening, at man kan få smykker, der er som skræddersyet til dette udtryk – naturligvis allerbedst illustreret med unikke smykker!

Sådan gør du

For at få designet dit eget smykke, må du først tage kontakt til en guldsmed, som tilbyder denne form for service. Vi har talt med Hilbert Kbh, som er en lokal smykkedesigner i København med base nær Christianshavn, hvor personalet har fortalt os, hvor let det faktisk er at få lavet sit helt eget unika smykke.

Idéen

Det hele starter naturligvis med en idé til et unikt smykke. Måske du selv har nogle tanker, måske du ligefrem har været henne og finde billeder af design, du gerne vil bruge som inspiration.

Det kan også være, du gerne vil høre bud på, hvad der kunne være et spændende nyt smykke til din stil. Uanset hvad, skal du forbi din guldsmed til lidt idéudveksling og sparring.

Design og udarbejdelse

Efter at have talt med guldsmeden, modtager du senere et design. Måske det sidder lige i skabet, måske du ønsker tilpasninger. Når I er nået til enighed omkring det færdige design, udformer guldsmeden smykket.

Overdragelsen

Når smykket er blevet færdigproduceret, skal du naturligvis godkende det og betale for det. Hernæst kan du tage dit personlige smykke med hjem, vise det til verden og bruge det dagligt.

Som du kan se, er det slet ikke så svært at få lavet dit eget unika smykke – det er bare at komme i gang!

Relateret Artikler

En luksuriøs shoppen oplevelse fra sofaens ro og mag

En luksuriøs shoppen oplevelse fra sofaens ro og mag

For modenørder og tøjelskere er der rigtig mange online shopping muligheder, hvor man kan få tilfredsstillet sine fashion-cravings. At shoppe hjemme fra er ubesværet og overskueligt, og kan være med til at gøre hverdagen lidt nemmere, så man undgår stress og jag i de...

Calvin Klein – for den stilbevidste mand

Calvin Klein – for den stilbevidste mand

Calvin Klein underbukser er et af de førende modehuse på verdensplan. De er kendt for deres eksklusive og luksuriøse kollektioner, hvor særligt simplicitet, kvalitet og æstetik er i højsædet. Manden, de henvender sig til, er derfor også den stilbevidste mand, som...

Sådan kan du købe babytøj med omtanke for miljøet

Sådan kan du købe babytøj med omtanke for miljøet

Ønsker du at købe fint tøj og tilbehør til din baby uden at gå på kompromis med kvaliteten men samtidig ønsker at købe bæredygtigt børnetøj? Det kan du gøre på forskellige måder. Læs videre og bliv inspireret til, hvad du kan gøre for at støtte op om en mere...