Få plads til alt legetøjet på det lille børneværelse

Du kan ikke undgå at træde på et stykke legetøj, hvis du vælger at bevæge dig ind på dit barns værelse. Er det et scenarie, du kan nikke genkendende til? Børneværelser er ofte små, hvilket kan gøre det besværligt at få plads til alt legetøjet – men det er langt fra umuligt! Læs bare med videre og få inspiration til, hvordan du kan få plads til det hele på det lille børneværelse.

Hold gulvet frit til sjov og leg

Børneværelset benyttes hovedsagligt til at sove i samt til at lege i. Derfor er det afgørende, at gulvet er frit, således at der er plads til sjov og leg. Du kan blandt andet hænge hylder op på væggene, hvorpå du kan placere nogle af de ting, der fylder på gulvet.

På den måde kan du også let få plads til lego, bamser og dukkevogne. Hvis dit barn har en forkærlighed for dukker og brændende ønsker sig endnu en dukkevogn til samlingen, som der netop nu er plads til på børneværelset, findes der et stort udvalg af dukkevogne på markedet.

Udnyt alle kvadratmeterne

Er der stadigvæk nogle uudnyttede kvadratmeter på det lille børneværelse, så er det med at få dem udnyttet! Det gælder også dem under sengen. Her kan du eksempelvis få sengeskuffer, som kan skubbes ind under sengen og skjule massevis af legetøj eller praktiske ting og sager.

Etablér et legehjørne et sted i boligen

Hvis du finder det helt umuligt at få plads til alt legetøjet på selve børneværelset, hvorfor så ikke etablere et legehjørne i stuen? Mange børn har alligevel tendens til at bringe legetøjet derhen, hvor forældrene er, hvilket, i mange tilfælde, er i stuen. Det kan hurtigt frigive en masse plads på børneværelset, hvis du vælger at flytte et par legesager ud i stuen eller i et andet rum.