Få plads til alt legetøjet på det lille børneværelse

29. januar 2022

Sponseret indlæg

Du kan ikke undgå at træde på et stykke legetøj, hvis du vælger at bevæge dig ind på dit barns værelse. Er det et scenarie, du kan nikke genkendende til? Børneværelser er ofte små, hvilket kan gøre det besværligt at få plads til alt legetøjet – men det er langt fra umuligt! Læs bare med videre og få inspiration til, hvordan du kan få plads til det hele på det lille børneværelse.

Hold gulvet frit til sjov og leg

Børneværelset benyttes hovedsagligt til at sove i samt til at lege i. Derfor er det afgørende, at gulvet er frit, således at der er plads til sjov og leg. Du kan blandt andet hænge hylder op på væggene, hvorpå du kan placere nogle af de ting, der fylder på gulvet.

På den måde kan du også let få plads til lego, bamser og dukkevogne. Hvis dit barn har en forkærlighed for dukker og brændende ønsker sig endnu en dukkevogn til samlingen, som der netop nu er plads til på børneværelset, findes der et stort udvalg af dukkevogne på markedet.

Udnyt alle kvadratmeterne

Er der stadigvæk nogle uudnyttede kvadratmeter på det lille børneværelse, så er det med at få dem udnyttet! Det gælder også dem under sengen. Her kan du eksempelvis få sengeskuffer, som kan skubbes ind under sengen og skjule massevis af legetøj eller praktiske ting og sager.

Etablér et legehjørne et sted i boligen

Hvis du finder det helt umuligt at få plads til alt legetøjet på selve børneværelset, hvorfor så ikke etablere et legehjørne i stuen? Mange børn har alligevel tendens til at bringe legetøjet derhen, hvor forældrene er, hvilket, i mange tilfælde, er i stuen. Det kan hurtigt frigive en masse plads på børneværelset, hvis du vælger at flytte et par legesager ud i stuen eller i et andet rum.

Relateret Artikler

Sådan bliver alle klar til bryllup

Sådan bliver alle klar til bryllup

Et bryllup kan et være en af de største begivenheder i ens liv. Derfor vil det også for mange være en dag, som man ser frem til. For nogen vil man måske også begynde at glæde sig, allerede inden man er blevet forlovet. Men selvom ideen om denne dag altså kan florere i...

Sjove aktiviteter for hele familien

Sjove aktiviteter for hele familien

Sommeren er en skøn tid, som man kan fylde med sjove aktiviteter sammen med familien. Så snart børnene får sommerferie, er det bare med at komme i gang med familiekvalitetstiden. Man kan planlægge sjove ture og prøve nye ting af. Læs med her og få lidt inspiration til...

3 gode gaveidéer til kæresten

3 gode gaveidéer til kæresten

Er du i tvivl om, hvad du skal købe til din kæreste op til deres fødselsdag eller jeres årsdag? Nogle mennesker er bare svære at give gaver til, særligt hvis de har alt, de kunne mangle, og ikke ønsker sig noget. Læs med her og få inspiration til tre forskellige slags...