Få styr på din gæld med en gældsrådgiver

Hvor kan du få hjælp til at få styr på din økonomi? Man skulle tro, at gældsrådgivning er noget, som alle burde have adgang til, men der er mange gældsforvaltningsfirmaer derude, som først og fremmest vil hjælpe sig selv. Du har brug for gældsrådgivning fra en uafhængig gældsrådgiver, som har de kvalifikationer og den store erfaring, der er nødvendig for at give dig gældsrådgivning. En god gældsrådgiver kan informere dig om gældskonsolidering eller opstille en gældsafviklingsplan for dig, afhængigt af din situation. Desuden vil de ifølge loven kunne opkræve et reguleret gebyr udelukkende for gældsrådgivning – et gebyr, der fjerner risikoen fra debitorerne. Desværre arbejder gældsrådgivningsfirmaer dog ikke altid objektivt, og nogle svigter endda deres kunder med hensyn til at yde tilstrækkelig kundeservice eller passende støtte.

Få en gældsrådgiver med dig i fokus

En uafhængig gældsrådgiver arbejder i din bedste interesse. Når du har gæld, er det det første, du skal vide, så du kan få gældsrådgivning om gældssanering eller gældskonsolidering. Lån til at betale din gæld, for eksempel. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type gældsløsning der er den rigtige for dig, kan en uafhængig gældsrådgiver hjælpe dig – gratis. Du kan få gældshjælp fra ham eller hende over telefonen ved at ringe til ham eller tage kontakt via e-mail. Nogle gange er hans eneste opgave at forklare dig, hvilke muligheder du har, og nogle gange vil han udarbejde en gældssaneringsplan for dig med det formål at reducere din gæld uden at risikere for meget mere af den. Og selv hvis dine omstændigheder ændrer sig senere, vil de stadig arbejde for dig – gæld er jo trods alt gæld.

Ingen ekstra gebyr på en af vores gældsrådgiver

En uafhængig gældsrådgiver tjener ikke penge på at sælge gældslettelse eller gældskonsolideringslån til dig. Han kan forklare, om han mener, at gældskonsolideringslån ikke er den rigtige løsning på dit gældsproblem, og hvilke alternativer der kan være. Han vil hjælpe dig med at vælge et alternativ, der giver mening for dig. Du finder ud af, hvor meget det egentlig koster med gældsrådgivning fra os hos DinGæld, for vi fortæller dig også på forhånd om vores gebyrer for denne form for gældsrådgivning. Du behøver heller ikke at bekymre dig om “ekstra” gebyrer – de er inkluderet i gebyret for gældsrådgivning.