Få en kaffe plakat hos Pluma Posters

Mangler du unik kunst til dine vægge? Hos Puma Posters designes, printes og leveres flotte plakater og lignende til dine vægge, hvis de føles alt for hvide. Denne danske forhandler tænker altid på miljøet, og en given ordre bliver derfor altid først printet, når du lægger ordren. Læs mere herunder om, hvilke muligheder du står overfor på www.pluma.dk.

Hæng en kaffe plakat fra Pluma Posters på væggen

En dekorativ kaffe plakat er til dig, der elsker kaffe, eller dig, der måske bor sammen med en kaffeelsker. En inspirerende kaffe plakat er perfekt til køkkenet, som stemningsskaber eller måske endda samtalestarter. En kaffe plakat fra Pluma Posters er nemlig ikke bare fin at have hængende, men også yderst informativ. Tag bare den fine kaffe plakat, der viser de 6 mest gængse kaffedrikke, og således hjælper dig med at beslutte dig for, hvilken kaffe du har mest lyst til. Find også en kaffe plakat, der forklarer de mange måder kaffebønner kan ristes på, alt efter hvilken smag af kaffe du er ude efter. Hvis du vælger at hænge en kaffe plakat i dit køkken, signalerer du derfor ikke bare din passion for kaffe, men giver ovenikøbet dine gæster mulighed for at lære noget nyt. Vælg mellem plakater med illustrationer og information om kaffe typer, ristning af kaffebønder og forskellige måder at brygge kaffe på.

Hold styr på datoerne med en månedskalender

En månedskalender er ligeledes på menu’en hos Pluma Posters. En praktisk månedskalender er perfekt at have hængende i køkkenet — der hvor hele familien samles. En månedskalender er nemlig til dig, der gerne vil kunne skabe dig et overblik over familiens mange gøremål. Ved hjælp af rækker og kolonner kan du planlægge aktiviteter for hvert enkelt familiemedlem ud fra hver enkel dag i måneden. Ingen familie er dog ens, og hos Pluma Posters har du derfor mulighed for at bestille en månedskalender, der er tilpasset netop jeres behov! Når du bestiller en månedskalender på www.pluma.dk, vælger du nemlig antal personer i form af kolonner, samt hvilke navne, der skal stå hvor. Ved køb af en månedskalender inkluderes yderligere både glasramme og tusch, hvilket gør den genanvendelig og således også mere miljøvenlig end modellerne i papir. En månedskalender fra Pluma Posters er derfor ikke bare sjov og personlig, men også utrolig praktisk og nem at benytte. På www.pluma.dk finder du billeder og eksempler på, hvordan kalenderen kan designes og hænges op i hjemmet. Dette gør det nemmere for dig at vurdere om en månedskalender er lige netop det, der mangler over jeres køkkenbord.

Bestil nyt til væggene på www.pluma.dk, og forvent varen leveret inden for bare 1-2 dage!