Få en samlet leverandør af kontorartikler

Står I og mangler kontorartikler til jeres kontor? Det kan være, at I er en start-up, som lige har fået nyt kontor og nu går det op for jer, hvor mange små kontorartikler, det egentlig kræver for at holde hverdagen kørende, og for at man kan lade ideerne flyde. Hos Hammer Hansen har de alt, hvad I skal bruge af kontorartikler og andre ting for at kunne lade hverdagen flyde, så I kan koncentrere jer om det vigtige arbejde.

Meget mere end kontorartikler

Hammer Hansen er Fyns ældste leverandør af kontorartikler og har eksisteret i over 80 år. Forretningen har en lang historie, som kan føres tilbage til 1941 nede på Sydfyn. Siden hen er forretningen vokset og blevet gjort til en moderne virksomhed, som er klar til fremtidens udfordringer. Derfor ved de også rigtig godt, hvad der optager deres kunder, og det er at kunne handle nemt, bredt og lokalt.

Lige netop derfor har de udvidet deres sortiment til ikke kun at omhandle kontorartikler, som man kender det som post-its, kuglepenne, bonruller osv., men til alt hvad man kunne bruge på et kontor, såsom også emballage, forskellige kontormøbler. Hos dem har I muligheden for at få en portal, som er lokalt forankret på Fyn og på nationalt plan i Danmark, som kan levere til alle jeres behov, som jeres virksomhed skulle kunne have.

Oplev den fynske service

Lad ikke jeres virksomhed gå ned på udstyr eller service. Hos Hammer Hansen servicerer de alle deres kunder efter fynsk manér, hvilket vil sige, at de får den bedste service. Kontorforsyning er kerneforretningen hos Hammer Hansen, og de ønsker at blive leverandør til jeres firma og sørge for, at I har det, I skal bruge af kontorartikler.

Det går hurtigt glemt, hvor meget man har brug for, når man lige pludselig skal lave en præsentation for nogle kunder eller kollegaer. En white board, en tusch, post-its, skriveblokke, og meget mere. For at kunne skabe et kreativt miljø, hvor enhver kan medvirke og bidrag med ideer, skal man have udstyret på plads. Ved en præsentation kan det gøre en stor forskel om man allerede har tingene liggende parat eller om man må afbryde præsentationen for lige at hente tuscher og papirer til dem, der hører præsentationen. Det er ikke sjovt for nogen.

Hammer Hansen sørger for, at I aldrig løber tør for kontorartikler, så jeres arbejdshverdag kan glide frit og ubesværet.