Få mange fordele med IT outsourcing

10. maj 2021

Sponseret indlæg

IT outsourcing er et fænomen, der vinder mere og mere popularitet i disse dage. Det gælder særligt for mindre og mellemstore virksomheder, som ikke nødvendigvis har hverken økonomien eller in house ekspertisen til at håndtere deres egen professionelle IT opsætning. For de større virksomheder kan der stadig være værdi i at have internt personale, som håndterer alt IT udstyr og implementere de rette løsninger, men fordi de mindre virksomheder ikke har disse muligheder, søger de ekstern hjælp hos eksperter.

Få en løsning til netop jeres behov

Når du skal have den helt rigtige it løsning, skal den naturligvis tage afsæt i virksomhedens specifikke behov. Det skal den fordi, at det er vigtigt, at den leverer den performance, som er påkrævet. Gør den ikke det, kan det ende med at de ansatte oplever at have store frustrationer, når de anvender de løsninger, som virksomheden har valgt og implementeret. Sørg derfor for, at i får rådgivning fra en ekspert, som skræddersyer løsningen til forretningens faktiske behov.

Nye arbejdsvaner stiller nye krav

En af de ting der især er vigtige, når i skal vælge jeres IT leverandør, er at de kan levere en løsning, som sikrer maksimal frihed til de enkelte ansatte. På grund af Coronavirussens tilstedeværelse igennem det sidste år, har mange oplevet at deres arbejdsmønstre er skiftet. Hjemmearbejde er blevet meget mere normalt, og det stiller krav til, at den enkelte ansatte kan tilgå virksomhedens programmer og filer fra sin egen adresse. Løsningen er her ofte en Microsoft 365 pakke, hvor man kan logge ind via 2-faktor login og dermed have adgang til det samme skrivebord, som man ser på arbejdspladsen.

Det er naturligvis IT leverandørens opgave at sørge for, at løsningen kører upåklageligt. Det vil sige sig, at løsningen hostes det rette sted, så hastigheden er ideel, men også at for eksempel SharePoint og andre fællesdrev fungerer.

Desuden skal der forekomme en løbende backup, så det altid er muligt at gendanne sine seneste filer. IT outsourcing handler derfor om, at finde et sted hvor du både får teknisk power, sikkerhed, fleksibilitet og kan trække på know-how, når der er behov for rådgivning.

Gevinsten ved it outsourcing er, at du kan få adgang til alle disse elementer hos en ekspert for en betydeligt lavere udgift, end hvis du selv skulle købe udstyret og have fuldtidsansatte til at stå for support og vedligeholdelse.

Relateret Artikler

Hvordan og hvornår skal man forny sit kørekort?

Hvordan og hvornår skal man forny sit kørekort?

Hvad end du har taget dit kørekort i Odense, Frederiksberg eller Aalborg, så vil du på et tidspunkt komme ud for, at du skal have dit kørekort fornyet. Reglerne for fornyelse af kørekort er ens for alle i Danmark.  Men hvordan får du dit kørekort fornyet? Og, hvornår...

Sådan holder du styr på kostplanen

Sådan holder du styr på kostplanen

Der kan være mange grunde til, at du bliver nødt til at følge en streng kostplan i en given periode. Måske har du besluttet dig for, at de overflødige kilo skal elimineres én gang for alle? Eller også dyrker du måske sport på eliteniveau, og bliver derfor nødt til at...

Juicer test- Hvilken er bedst

Juicer test- Hvilken er bedst

Juicemaster Mads Bo har testet de 12 mest solgte saftpressere i Danmark. Udvalget af saftpressere er eksploderet de seneste år, og markedet er nærmest oversvømmet af forskellige modeller og typer. At vælge den rigtige kan være både forvirrende og overvældende. Og at...