Få tilskud til luftveje hest

Luftvejsproblemer er blandt de mest almindelige sygdomme hos heste og er tæt forbundet med et svækket immunsystem. Især under pelsskifte er hoste og løbende næse i stalden ikke ualmindeligt, og det går hårdt ud over hestens organisme. En varieret kost med en bred vifte af næringsrige urter støtter både luftvejene og immunforsvaret. Der findes mange kosttilskud på markedet, som kan hjælpe en hest med åndedrætsbesvær. Nogle af disse kosttilskud er designet til at støtte immunsystemet, mens andre er specielt beregnet til luftvejene. Kosttilskud, der indeholder urter som echinacea, goldenseal og ingefær, kan være nyttige til at styrke immunsystemet. Kosttilskud, der indeholder urter som timian, oregano og lakrids kan være nyttige til at støtte åndedrætssystemet. Det er vigtigt at tale med en dyrlæge, før du giver kosttilskud til en hest, da nogle kosttilskud kan interagere med medicin, som hesten allerede tager.

Så kunne du være interesseret i tilskud til luftveje hest til netop din hest, så bør du klikke på linket her og læse mere om tilskud til luftveje hest.

Hvorfor kunne din hest have brug for tilsskud til luftveje hest

Som sagt er luftvejsproblemer blandt de mest almindelige sygdomme hos heste. Og mens nogle luftvejsproblemer skyldes bakterier eller virus, kan andre skyldes miljømæssige faktorer som f.eks. støv, pollen eller endda kemikalier i luften.

Heste, der lever i overfyldte stalde eller har meget kontakt med andre er også mere modtagelige for luftvejsproblemer. Kosttilskud kan hjælpe med at støtte åndedrætssystemet og forbedre immuniteten, så hesten bedre kan klare disse miljøfaktorer.

Hvordan forebygges luftvejsproblemer hos heste

Den bedste måde at forebygge luftvejsproblemer hos heste på er at sikre, at de har en sund kost og gode levevilkår. En varieret kost med en bred vifte af næringsrige urter kan støtte både luftvejene og immunforsvaret. Her vil det også være smart at kigge på tilskud til luftveje heste

Gode levevilkår omfatter rene stalde med masser af ventilation og ingen udsættelse for støv, pollen eller andre potentielle allergier. Hvis din hest er tilbøjelig til at få luftvejsproblemer, er det også vigtigt at undgå kontakt med andre heste, der kan være syge.

Tal med din dyrlæge om den bedste måde at forebygge luftvejsproblemer hos din hest på, og om eventuelle kosttilskud kan være nyttige.

Respiratoriske kost tilskud til luftveje heste

Som sagt kan du lære mere om de tilskud til luftveje heste der findes, ved at trykke dig ind på linket ovenover. Dermed sikrer du dig en mere sund hest, som potentielt kan leve bedre og længere.