Fælgrens – opfrisk dine fælge

Er du rigtig glad for din bil? Synes du, at den ser bedst ud, når den har fået en rens over det hele – selv på fælgene? Så bør du tage et kig på fælgrens.

Med velholdte og plejende dæk holder din bil i længere tid. En måde, hvorpå du kan pleje din dæk, er med fælgrens. Fælgrens fjerner genstridigt snavs og bremsestøv, så dine fælge fremstår flotte og nye. Fælgrens fremstilles i syrebaseret, pH neutrale eller alkaliske versioner. De forskellige typer bruges til forskellige behov.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af fælgrens.

Sådan renser du dine fælge

Brug fælgrens ikke blot for at gøre tingene nemmere, men også for at holde dine fælge rene, beskyttet og naturligvis flotte at se på. Fælgrens beskytter altså mod vejret, vejsalt og alt muligt andet snavs, der sætter sig. Det første, du skal gøre, er at vaske dine fælge grundigt. Herefter påfører du fælgrens, og vasker fælgene igen. Dernæst skal du tørre efter, så de ser flotte ud, og herefter kan du vælge at gnide fælgforsegler på for den ultimative beskyttelse. Du skal blot bruge en blød børste, en microfiberklud, en spand vand, fælgforsegler og naturligvis fælgrens. Det er altså ikke særlig svært at rense sine fælge, og du vil opleve, at snavset hurtigt går af.

Vælg den helt rigtige fælgrens

Der er naturligvis mange forskellige slags fælgrens på markedet, men leder du efter en helt sikker vinder, så kan du med stor fordel vælge Sonax Extreme. Denne fjerner selv hårdnakket tilsmudsning som fastbrændt bremsestøv, olie- gummi- og vejsnavs. Den smarte dyse på forstøverhovedet muliggør optimal forstøvning. Denne fælgrens er garanteret syrefrit og angriber derfor ikke fælge, bremsekomponenter eller hjulbolte. Du kan også vælge Sonax Extreme Plus, som sikrer dig, at du både kommer snavset til livs én gang for alle og sikrer, at fælgene fremadrettet er i fineste stand. Der er naturligvis og mange andre muligheder, og netop af den grund kan du med stor fordel tage et kig på det store udvalg, hvor der er garanti for, at du finder en fælgrens, som du kan bruge.