Find alt, hvad du skal bruge til din bådpleje

Som bådejer er det altid vigtigt, at du prioriterer en god bådpleje. Når din båd bliver plejet ordentligt og korrekt, fungerer den optimalt. Ikke alene fungerer den som forventet, for den ser også klart bedst ud.

Derfor er bådpleje essentielt, når du ejer en båd – men det kræver, at du har det rette udstyr til opgaven. Det kan du finde hos Marinebutikken Vejle.

Hos Marinebutikken Vejle fører de et stort udvalg af produkter, som du skal bruge til din bådvedligeholdelse. Derudover får du også gratis fragt, når du bestiller for mindst 999 kroner på webshoppen. Læs med videre, og bliv klogere på, hvilke produkter du skal bruge til pleje af din båd.

Malerrullen: Den lille hjælper til bådmalning

Når du skal vedligeholde din båd, er det vigtigt, at du jævnligt maler den. Når din båd er nymalet, er den ekstra flot at beundre. Men for at du kan male din båd, er det vigtigt med det rette malergrej.

Først og fremmest er det vigtigt, at du finder den rette maling. Den skal både passe til bådens materialetype samt farvevalget. Dernæst er det vigtigt, at du har det rette udstyr til at påføre malingen med. Derfor er det vigtigt med en god malerrulle.

Fenderliste: Beskyt din båd mod skader

Det er ingen hemmelighed, at din båd er udsat både for vind og vejr, men bestemt også andre typer skader. Når det kommer til bådpleje og bådvedligeholdelse, bør du derfor altid forsøge at hærde din båd så godt som muligt. Det kan du blandt andet gøre med fenderlister.

En fenderliste er en speciel liste, der bliver monteret langs din båd. Der fungerer den som en slags buffer mellem din båd og kajen – eller andre både. Fenderlistens opgave er derfor at absorbere stød og friktion. Derved nedsætter du risikoen for, at der opstår skader på din båd, mens den ligger til kaj.

Poleremaskine: Gør din båd skinnende ren

Som en del af din bådpleje vil du formentlig gerne have en båd, der skinner og ser godt ud. I så fald bør du overveje at inkludere en såkaldt poleremaskine til dit bådplejeværktøj.

Med sine roterende pads og de specialiserede poleringsmidler kan en poleremaskine fjerne både ridser, oxidation og andre pletter fra din båds overflade. I stedet efterlader poleremaskinen din båd med en spejllignende og imponerende glans.

Hvis du derfor gerne vil have en imponerende båd, som folk vender hovedet efter, er en poleremaskine det rette valg til din bådpleje.