Fjern slam fra din kloak med et slamsugeranlæg

Når det kommer et slamsugeranlæg, så findes der mange forskellige. Det vigtigste er at du sørger for at få den, der passer helt perfekt til dig og den opgave som der skal udføres. En slamsuger er enten en stor lastbil eller trailer, der er bygget helt specifikt til at suge mere eller mindre flydende produkter op i en tank. Det er også muligt at få fat på en kombineret slamsuger. Den har både et højtryksspuleanlæg til rensning af rør. Det er en af de mest velkendte og anvendte typer, da den byder på en utrolig stor fleksibilitet og kan løse mange flere opgaver end en almindelig slamsuger. Den type slamsugere har et flytbart stempel i tanken, så det selv er muligt at indstille tankkapaciteten. Skynd dig derfor ind på siden og find dit næste slamsugeranlæg her. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Hvilke opgaver kan et slamsugeranlæg klare?

Som det ligger i navnet, så er den klassiske og mest hyppige opgave for en slamsuger, at rense kloakker for slam. Det man ikke er klar over når det kommer til et slamsugeranlæg det er at det har et stort anvendelsesområde og også kan bruges til at rense andre elementer. Det kunne f.eks. drikkevandsbrønde, kloak- og vejbrønde, pumpebrønde, samletanke, trix- og septiktanke, malerkabiner og meget mere. De typiske opgaver slamsuger opgaver er også at køre ud med flydende affald, der kommer fra industri, at transportere kemikalier og lignede og andre krævende opgaver. Mange slamsugere er også udrustet med en tank, der indeholder rent vand. Det betyder at der også er mulighed for at spule de tilstoppede rør efter at slammet er blevet suget op.

Stort udvalg af slamsugeranlæg

Der findes som sagt flere forskellige typer slamsugeranlæg og den du vælger, skal meget gerne afhænge af den opgave som du skal udføre. Et slamsugeranlæg er heller ikke nogen lille investering og det er derfor også vigtigt at du finder den helt rigtige. Det er derfor vigtigt at du gør op med dig selv, hvilken type slamsuger du har brug for. Gå derfor ind i udvalget lige nu og få fat på et slamsugeranlæg.