Flag.nu har en flagstang til din have

Hejs Dannebrog med Flag.nu! Bestil din nye flagstang allerede i dag på www.flag.nu, sådan at du er klar til at hejse Dannebrog, næste gang du har noget at fejre. Flag.nu leverer og markedsfører flagstænger i glasfiber, fag og tilbehør dertil til både private og virksomheder, og ikke mindst til yderst konkurrencedygtige priser.

Få en flagstang i høj kvalitet hos Flag.nu

En flagstang i topkvalitet har aldrig været lettere at få end hos Flag.nu. Hos denne danske forhandler af flag og flagstænger finder du nemlig verdensklasse kvalitet til nogle af markedets bedste priser, sådan at du kan blive flagende uden at skulle betale det hvide ud af øjnene. De mange flotte glasfiberflagstænger tilpasses desuden altid dine behov og din bygnings omgivelser, da ingen have er ens. En flagstang fås derfor i modeller, der strækker sig alt fra 3 til 18 meter, sådan at den kan komme til at passe din specifikke have og dens tilhørende bygning. Udvalget dækker yderligere støtter, vippebeslag, flag, vimpler og naturligvis Dannebrog. Tilbehør til din flagstang såsom flagknopper, spændebeslag og flagclips skal du heller ikke undsiges for, og du kan således altid sammensætte en komplet flagstang, ligesom at du også altid kan få hjælp til at sætte den op ved at handle hos Flag.nu.

Med andre ord, bestemmer du derfor helt selv, hvordan din nye flagstang både skal se ud og installeres i din have eller ved din virksomhed. Flag.nu står dog altid klar med masser af råd og vejledning, hvis du bare er den mindste smule i tvivl! Disse råd tilpasses nemlig altid din specifikke situation, men der er også mere generelle råd at finde på www.flag.nu. For eksempel anbefales det, at din nye flagstang bør være minimum 2 meter højere end det tilhørende hus. Dette bør dog naturligvis vurderes i forhold til havens niveau og placering af høje træer eller lignende. Et andet råd, der altid gives handler om at holde din nye flagstang smudsafvisende ved at give den en voksbehandling fra tid til anden. Svarene på spørgsmål angående netop højden på flagstangen, dens placering og hvordan og hvorledes den monteres varierer dog altid fra projekt til projekt, og en samtale med en erfaren medarbejder kan derfor altid anbefales. De mange ansatte hos Flag.nu bistår nemlig altid erhvervelsen af din nye flagstang fra start til slut, sådan at du kan være sikker på, at flagstangen får en så god placering som muligt.

Bestil en ny flagstang på www.flag.nu allerede i dag, og forvent den leveret inden for bare 1-2 uger.