Forsyn dit grønne områdemed smarte græsmåtter

Der er i dag mange, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af deres grønne områder. Og her er det lige meget, om der er tale om en privat have, en offentlig park eller måske et grønt erhvervsområde. I alle tilfælde handler det nemlig om at få det bedste ud af det grønne areal, således det kommer til at fremstå som en oase til nydelse, afslapning og fryd for øjet.

Og netop derfor bør du kende til de mange fordele, der er ved græsmåtter fra ArmaFlor.

Her er de velegnede

Græsmåtter herfra er nemlig udviklet til specielle områder, der er under en konstant vandforsyning. Det vil sige, at der typisk er tale om amfibie-områder og vandvekselzoner. De kan derfor være relevante for dig, hvis du har et regnsvandsbassin, vandtilbageholdsbække eller måske afdræningsrender eller -kanaler. Her er der nemlig kun det, som der kaldes for temporært vand til stede. Og når det endelig er der, så er det sikkert, at det vil være i kraftige mængder samt med en meget kortvarig men dog høj vandstand.

Læs mere online

Græsmåtterne er desuden fuldstændigt gennemvoksede, og derfor kan de også være en fordel for dig, hvis du har nogle meget stejle skrænter på dit grønne areal. Måtterne vil nemlig således kunne hjælpe med en naturlig erossionsbeskyttelse, og faktisk vil de fungere på hældninger, der er helt op til over 80 grader.

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende lige præcis, det du leder efter for at skabe både beskyttelse og en flot finish, så bør du tage et kig inden for på en online side som; nykilde.dk allerede i dag og her læse meget mere om dine muligheder med kvalitetssikre græsmåtter. Her kan du også finde alt den viden, som du behøver om dem, så du ved, at du tager det rette valg.