Giv din stue et friskt pust med ny belysning

26. september 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Det er detaljerne, der tæller. Belysningen af hjemmet gør en stor forskel på, hvordan det føles at bo i det. Derfor er det vigtigt at indrette din bolig med belysning, der skaber den stemning, du ønsker.

Et sted hvor belysning er afgørende er stuen, hvor afslapning og kvalitetstid med venner og familie er i fokus. Læs videre, og få nogle ideer til, hvordan du kan gøre din stue mere indbydende!

Tre tips til at indrette din stue med smuk belysning

For mange mennesker er stuen et sted, man kan trække sig tilbage og koble fra efter en lang dag. Derfor er der brug for at skabe en behagelig stemning i din stue, hvilket du nemt kan gøre med disse tre simple tips:

  1. Vælg først, hvor din belysning skal være. Sådan sikrer du, at du har en lampe, der passer perfekt til dit udvalgte spot i stedet for, at den står et sted, hvor den kan se lidt malplaceret ud.

  2. Placér dine bordlamper, så bunden af lampeskærmen er i øjenhøjde, når du sidder ned. På den måde ser du ikke pæren og får lyset direkte i øjnene.

  3. Skab en rolig stemning i stuen ved at anskaffe dig en gulvlampe, som belyser rummet med et blødt skær.

Belysning i dansk design

Er du vild med klassisk skandinavisk stil, er det værd at tjekke Dyberg Larsen-lamper ud. Brandet skaber lamper i lækkert dansk design til budgetvenlige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Relateret Artikler

Her finder du dit nye snedkerkøkken

Her finder du dit nye snedkerkøkken

Er du også en af de danskere, som har brugt corona nedlukningen på at sætte hus i stand? Hvad enten det er hele huset, der har fået en tur, et helt nyt hus som bliver bygget, eller et nyt køkken som skal laves, så er vi mange danskere, som har optimeret vores huse...

Gør soveværelset til en lækker oase

Gør soveværelset til en lækker oase

Det er vigtigt at have et sted, hvor man føler sig godt tilpas og det er rart at være. Et sted, du ikke forbinder med hverken pligter eller arbejde, og som du kan nyde, når du virkelig trænger til at slappe af. For de fleste er det soveværelset, der opfylder de krav....

På udkig efter nyt hus? Sådan finder du det helt rette

På udkig efter nyt hus? Sådan finder du det helt rette

Kunne du godt tænke dig at flytte i dit helt eget hus? Selvom du formegentlig glæder dig til, at du kan kalde dig husejer for allerførste gang, så er der lige et par praktiske ting, der skal på plads forinden. Én af de ting, det er, at du skal finde det helt rette...