Giv din stue et friskt pust med ny belysning

26. september 2021

Sponseret indlæg

Det er detaljerne, der tæller. Belysningen af hjemmet gør en stor forskel på, hvordan det føles at bo i det. Derfor er det vigtigt at indrette din bolig med belysning, der skaber den stemning, du ønsker.

Et sted hvor belysning er afgørende er stuen, hvor afslapning og kvalitetstid med venner og familie er i fokus. Læs videre, og få nogle ideer til, hvordan du kan gøre din stue mere indbydende!

Tre tips til at indrette din stue med smuk belysning

For mange mennesker er stuen et sted, man kan trække sig tilbage og koble fra efter en lang dag. Derfor er der brug for at skabe en behagelig stemning i din stue, hvilket du nemt kan gøre med disse tre simple tips:

  1. Vælg først, hvor din belysning skal være. Sådan sikrer du, at du har en lampe, der passer perfekt til dit udvalgte spot i stedet for, at den står et sted, hvor den kan se lidt malplaceret ud.

  2. Placér dine bordlamper, så bunden af lampeskærmen er i øjenhøjde, når du sidder ned. På den måde ser du ikke pæren og får lyset direkte i øjnene.

  3. Skab en rolig stemning i stuen ved at anskaffe dig en gulvlampe, som belyser rummet med et blødt skær.

Belysning i dansk design

Er du vild med klassisk skandinavisk stil, er det værd at tjekke Dyberg Larsen-lamper ud. Brandet skaber lamper i lækkert dansk design til budgetvenlige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Relateret Artikler

Hvorfor professionel vinduespudsning er det rigtige valg

Hvorfor professionel vinduespudsning er det rigtige valg

Vinduer bringer naturligt lys ind i dit hjem og kan få et rum til at se lysere og mere indbydende ud. Men hvis dine vinduer er beskidte, ser de ikke kun dårligt ud, men de kan også forringe dit hjems skønhed. Derfor er professionel vinduespudsning det rigtige valg for...

Billige rullegardiner kan være lige så gode som de dyre

Billige rullegardiner kan være lige så gode som de dyre

Billige rullegardiner er en fantastisk måde at tilføje privatliv og stil til ethvert rum i dit hjem. De kan bruges til at blokere lys, give privatliv, reducere støj og meget mere. Billige rullegardiner findes i en række forskellige stilarter og materialer, der gør dem...

Billige Trægulve har lamelparket og plankegulve

Billige Trægulve har lamelparket og plankegulve

Leder du efter et nyt gulv, og ved du, at det skal være af træ? Så er der ét sted, som er oplagt at besøge, og det er www.billigetraegulve.dk. Hos Billige Trægulve finder du ikke kun trægulve til særdeles skarpe priser, du finder også gulve i høj kvalitet. Du kan...