Giv din stue et friskt pust med ny belysning

26. september 2021

Sponseret indlæg

Det er detaljerne, der tæller. Belysningen af hjemmet gør en stor forskel på, hvordan det føles at bo i det. Derfor er det vigtigt at indrette din bolig med belysning, der skaber den stemning, du ønsker.

Et sted hvor belysning er afgørende er stuen, hvor afslapning og kvalitetstid med venner og familie er i fokus. Læs videre, og få nogle ideer til, hvordan du kan gøre din stue mere indbydende!

Tre tips til at indrette din stue med smuk belysning

For mange mennesker er stuen et sted, man kan trække sig tilbage og koble fra efter en lang dag. Derfor er der brug for at skabe en behagelig stemning i din stue, hvilket du nemt kan gøre med disse tre simple tips:

  1. Vælg først, hvor din belysning skal være. Sådan sikrer du, at du har en lampe, der passer perfekt til dit udvalgte spot i stedet for, at den står et sted, hvor den kan se lidt malplaceret ud.

  2. Placér dine bordlamper, så bunden af lampeskærmen er i øjenhøjde, når du sidder ned. På den måde ser du ikke pæren og får lyset direkte i øjnene.

  3. Skab en rolig stemning i stuen ved at anskaffe dig en gulvlampe, som belyser rummet med et blødt skær.

Belysning i dansk design

Er du vild med klassisk skandinavisk stil, er det værd at tjekke Dyberg Larsen-lamper ud. Brandet skaber lamper i lækkert dansk design til budgetvenlige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Relateret Artikler

Er du plaget af små dyr i din bolig?

Er du plaget af små dyr i din bolig?

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at det er irriterende at have små uønsket væsner på besøg. Skadedyr findes i forskellige størrelser og selvom der er små, kan de sagtens være til stor gene. De kan være svære at komme af med igen, når de først er kommet ind i din...

Julelys sikrer en magisk jul

Julelys sikrer en magisk jul

Leder du efter nogle festlige julelys til at dekorere dit hjem eller din have med i denne juletid? Så kig ikke længere end til det store udvalg af julelys! Der er alt, hvad du har brug for til at gøre dit hjem eller din have flot i denne juletid, herunder...

Maling i topkvalitet fra mehr.dk

Maling i topkvalitet fra mehr.dk

Leder du efter maling? mehr.dk er det perfekte sted at shoppe alt, hvad du har brug for af maling - både indendørs og udendørs! Med priser langt under den normale butikspris kan du spare stort på kvalitetsmalingsprodukter! mehr.dk tilbyder også ekspertrådgivning, så...