Gode og billige bøger hos tales

Kigger du efter billige bøger? Billige bøger er ikke lig med kedelige bøger – i hvert fald ikke hos tales! Få gode priser på alle de mest populære og efterspurgte serier som Game of Thrones, Harry Potter og Ringenes Herre. Du vælger selv formater; hælder du mest til e-bøger, lydbøger eller ganske alm. bøger?

Køb billige bøger online

Hos tales har du mange muligheder for at få billige bøger. Du kan købe traditionelle bøger på papir inkl. alle de nyeste titler, og du er i stand til at bestille de selvsamme som e-bøger, så du enten kan tage dem med på mobiltelefon, tablet eller en decideret e-bogslæser. Lydbøger er en trend, der ser ud til at fortsætte. Der er noget skønt ved blot at trykke “play”, hvorefter man kan gå videre med de daglige gøremål. Mange af os lever et hektisk liv, og her er lydbøger uundværlige; ellers er der ikke meget tid tilovers til at læse. Med lydbøger via tales premium appen kan du lytte løs fra et stort katalog til en god månedlig pris. Tegn et abonnement på billige lydbøger allerede i dag. De første 14 dage er endda gratis! Lyd til en god roman, når du handler ind eller sidder i toget på vej over Storebælt til svigerforældrene.

Hos tales opdaterer de hele tiden deres udvalg med nye, billige bøger. De har et af DK’s største udvalg med 12 millioner bøger med hver deres unikke fortælling. Derfor har du med tales premium appen adgang til et sandt verdensbibliotek, som er fyldt med de bedste og samtidig billige bøger. Hvorfor nøjes med mindre?

Fantasy, kogebøger, krimier og meget mere på tales.dk!

Der er ikke én genre, hvor de hos tales.dk ikke har masser af billige bøger, som du frit kan vælge imellem. Hælder du til fantasy? Så gå udkig blandt de bedste titler heriblandt Game of Thrones og Ringenes Herre. Du finder f.eks. krimier fra Skandinavien, som ikke kun er populære herhjemme, men også i resten af Verden. Der er kogebøger med alt fra grønne alternativer til studenter, som har brug for lidt nemmere retter for at få den gastronomiske selvtillid i hus. Glæd dig også til at dykke ned i bøger om syning og strikning eller spændende faglitterære værker, der imponerer og fascinerer.

Hvis både økonomi og tid er under pres, hvorfor så ikke vælge billige bøger, du kan lytte til? Klik ind på tales.dk i dag, og start din gratis prøveperiode, der byder på de bedste bøger, som nutidens og fortidens forfattere har brugt deres geni til at få ned på papir. De bedste fortællere sørger for at forvandle blæk på papir til et verbalt ordspinderi, der kan give den gode og velkendte bog helt nye dimensioner. Der er masser af læsestof at gå i gang med, og sortimentet opdateres hele tiden med de nyeste titler.